2777
2789
عنوان

چرامیگید مردا نمیفهمن⁉️

539 بازدید | 42 پست

چندتا تاپیک دیدم ،نامزد طرف خیلی قشنگ تو رفتاراش بی احترامی کرده ،بعد هی کامنت میزارید مردا بلد نیستن اینارو،چرا قبل اومدن موبایل نامه میدادن حتی تو جنگ

چرا بقیه اشون بلدن ماشین و طلا و آیفون کادو بدن؟

چرا بلدن مسافرت ببرن؟ چرا بلدن با زیرررکی خیانت کنن و چندتا بچه از هر زن داشته باشن؟ چرا بیشتر قاضی و رجل سیاسی مرد هستن؟کلاهبرداران و مواد فروشا مرد هستن، موقع محبت و خرج کردن گاو میشن؟ بعد شما به هم جنست میگی پرتوقع؟همینم زیادیه 

بخدا احمق ترین پسر ام باشه تو اجتماع یا تو اینستا دیگ یاد گرفته،هرپسری براتون وقت نداشت،محبت نکرد،کادو نخرید،بدونید دوستتون نداره ،انقد هم جنس خودتونو خراب نکنید،شما لایق محبت دیدن هستید

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفتون درسته ،اما اینجا ما همه چیز و نمیبینیم ‌مثلا یه مرد همه محبتاش خوب هس ولی نمیدونه همسرش گل خریدن و دوس داره .

چون برای خودش اگاهی از این ارزشه نبوده ،اگه بدونه ،مطمئن باش برای شادی زنش انجامش میده .

همین(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

بلدن برای دوست دختر بعد ازدواج از حافظشون پاک میشه 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑