2777
2789
عنوان

چرامیگید مردا نمیفهمن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 42 پست

همین چند لحظه قبل تاپیکی بودم که خانمی شوهرش تو حموم صداش زده بیا خانم هم بچه های یک و نیم ساله و سه ساله رو ول نکرده بره مردی گفته تو دو پسر داری بعدازظهر اومدم نباشی تو خونه بری خونه بابات خانم گفت این آقا هزار کثافط کاری کرده خیانت کرده جالب اینه خانم ها همه گفتن مرده نیاز داره نیازش روی اعصابش تاثیر میزاره 

عجببببب خدایا عجبببب 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تو این وضع اقتصادی نمی شه همش توقع کادو داشت،ما زورکی به خورد و خوراکمون برسه دیگه به خرجای اضافه ...

شما از این همه جمله فقط چیزی رو ک من نگفتم ولی دوست داشتی رو برداشت کردی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
بابام همیشه میگ مرد باید ناز زن رو بکشهاون ناز کشیدن تو هرموقعیت یه معنی رو میده....

اونکه بله خانم اگه دلش با زندگیش باشه با محبت شوهرش دلگرم میشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

این مردو باید به چهار قسمت مساوی تقسیم کرد

جالب اینه به جز چند نفر همه به اون مرتیکه حق داده بودن 

باور کن هرچی ظلمه که به زن میشه مقصر همین امثال زن هاست که اجاره هرچیی به عنوان حق داره میدن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سو استفاده از کی؟از زنایی که دم دستن وخودشونو ارزون میفروشن

بنظرم دوران دخترای ساده گذشته ،خیلی کم پیدا میشه

اون دختری گول میخوره،ک خودش انتخاب کرده باشه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
بنظرم دوران دخترای ساده گذشته ،خیلی کم پیدا میشهاون دختری گول میخوره،ک خودش انتخاب کرده باشه

متاسفانه به دخترای ساده زنهای ساده اضافه شده

شوهرمن اسنپ کارمیکنه بعضی وقتا سردرد میگیره 

دو خواهر یا دوجاری یادوزن بایک مرد میرن بخاطر یه قلیان یا یه غذا تو رستوران

منمشتعلعشقعلیمچهکنم 
متاسفانه به دخترای ساده زنهای ساده اضافه شدهشوهرمن اسنپ کارمیکنه بعضی وقتا سردرد میگیره دو خواهر یا ...

دیدم از اینا فک میکنن خیلی زرنگن ولی خب گشنه ان

جالب اینه به جز چند نفر همه به اون مرتیکه حق داده بودن باور کن هرچی ظلمه که به زن میشه مقصر همین امث ...

خوب این مرتیکه احمق نمیگه، بچه کوچیکو چجوری تنها بزاره بره تو حموم خدمت اقا؟ 

چقدر زود دیر شد، حیف💔
خوب این مرتیکه احمق نمیگه، بچه کوچیکو چجوری تنها بزاره بره تو حموم خدمت اقا؟

حرف اسی هم همین بود که چجوری بزارم