2777
2789
عنوان

چرامیگید مردا نمیفهمن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 42 پست
مردا خیلی منفعت طلبن ولی در عین حال اوسکول هم هستن😐😂

هرجا به نفعشون باشه خودشون رو میزنن ب اسکلی وگرن خیلی شارلاتنن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرد فقط به فکر خودشه .یه جمله یه جا خوندم میگفت مردها دنبال استفاده آن، زنها دنبال بهبود دادن

مرد بخاطر کاز و درآمدش قیددد هیچچچ چیز رو نمیزنه

ولی دختر کافیه بخاد بره سر قرار،صدتا نویت دکتر و لیزر رو کنسل میکنه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
حرفتون درسته ،اما اینجا ما همه چیز و نمیبینیم ‌مثلا یه مرد همه محبتاش خوب هس ولی نمیدونه همسرش گل خر ...

همون مرد به خانومش میگ عزیزم چی تورو خوشحال میکنه؟چی دوسداری هدیه بگیری؟

فقط موقع خواستگاری ک نباید پرسید اینارو 

دقیقا 

پسرا مردا اینقدر دیدن و شنیدم همخ بلدن فقط بعضیا زرنگن خودشونو میزنن کوچه علی چپ

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مرد بخاطر کاز و درآمدش قیددد هیچچچ چیز رو نمیزنهولی دختر کافیه بخاد بره سر قرار،صدتا نویت دکتر و لیز ...

چقدر خوب میگی دقیقا حقیقته

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نظر من اینکه زن و مرد بنا به موقعیت و سود خودشون محبت و توجه می کنند به طرف مقابل

به قول شما تو جامعه هستیم داریم از هر دو جنس رفتارا می‌بینیم 

در کل اکثرا مشغول ناله کردنن بدون اینکه سواد رابطه داشته باشند 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ب ما میرسن ابله و‌نادون میشن ؛وگرنه بلدن قشنگم بلدن

ما هم بلدیم دکمه سیکشونو بزنیم

نظر من اینکه زن و مرد بنا به موقعیت و سود خودشون محبت و توجه می کنند به طرف مقابلبه قول شما تو جامعه ...

بابام همیشه میگ مرد باید ناز زن رو بکشه

اون ناز کشیدن تو هرموقعیت یه معنی رو میده....