2777
2789
عنوان

توصیه ای برای تازه عروس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 43 پست
سمی نباشید عشق و محبتتون تو خلوت خودتون باشه واقعا اطرافیان دوست ندارن شاهد عشقولانه هاتون باشن

خب چرا آخه 

اتفاقا  تو مهمونی بیشتر لذت میبرید از بودن کنار هم خب تازه خونواده های مام خیلیم ذوق میکنن باهم عشقولانه داریم  یه متر دورتر بشینیم که چی بشه مثلاا

به نظرم خیلی چیزا بستگی به شوهر آدم داره پس نمیشه واسه هر کی یه نسخه پیچید ، ولی عزت ‌و احترام و شخصیتت رو پیش خونواده شوهرت حفظ کن و توی این امر خانواده عروس خیلی کمک کننده هستن اگه خودشون دخترشون رو سبک کنن خانواده شوهر هم اونو سبک برمیداره و اگه سنگینش کنن سنگین برش میدارن

یه نظر دیگم دارم قبلا موافق این مورد نبودم و میگفتم خب زن و شوهر شرعین دیگه بزار رابطه باشه ولی الان میگم اگه میشه رابطه کامل نداشته باشن زن ها تو عقد نکنه تو عقد طلاق بگیرن اسم اون آدم از شناسنامه خط بخوره بهتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با مادر شوهر خوب برخورد کن ولی خودمونی نشوهی پیگیر شوهرت نباشتو یه بشقابم بیرون غذا نخور سعی کن لوس ...

و اینکه نسبت به هر حرف یا عملی جبهه نگیر . طرز تفکرت این نباشه اینا میخوان منو داغون کنن

صمیمی یعنی چی تمام راز های خانوادت رو بگی یا بگی مامانمم فلانه فلانه ک بعدا مثل تیر تو قلبت فرو کنن

نه بابا 

این چیزا رو حواسم هست 

بعدم من آدم خجالتی ای هستم اونقدرا صمیمی نمیشم در حد معمول

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

امضامو بخونه

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
خب چرا آخه اتفاقا تو مهمونی بیشتر لذت میبرید از بودن کنار هم خب تازه خونواده های مام خیلیم ذوق میکن ...

کنار هم نشستن و با هم بودن منظورم نیست آخه یه حرکت های زشت و سبکی از بعضی تازه عروسا دیدم که واقعا خجالت زده شدم

و اینکه نسبت به هر حرف یا عملی جبهه نگیر . طرز تفکرت این نباشه اینا میخوان منو داغون کنن

مثلا چی، چه حرفی 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
آخه خیلی خانواده خوبین من با خانواده خودم رابطه خوبی ندارم میخوام با اونا حداقل صمیمی باشم

اوه اوه خدا بهت رحم کنه😁

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

خوب باش

خوش بین باش 

با یه دید پاک و مثبت و خوشبینانه با همسر و خانوادش ارتباط بگیر

این حسو ازت مبگیرن اونام خوب میشن اگرر ادمای نرمالی باشن

رازدار خانواده هم خودت،، هم خانواده شوهرت،، باش

اولویت شوهرت باشه همیشه

مثلا چی، چه حرفی

میدونی مثلا میگم دیدت نسبت به حرف ها یا کلمات بد نباشه از اول 

به نظرم بیشتر تنش ها به خاطر اینه مثلا شما با نامزدتون بحثتون شده وشما مقصرید مادرشوهرتون شما رو به سکوت دعوت میکنه خب شما ناراحت میشید
در صورتی که در این مورد مادرتونم همین کار رو میکنه
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه

اگه شوهرت یا خونوادش گفتن تو جهیزیت باید فلان چیز یا فلان مارک حتما باشه بگو پدر مادرم خودشون زحمت میکشن تهیه میکنن من اطلاعی ندارم ( بیشورا خیلی ازم سواستفاده میکردن هم میگفتن باید این باشه باید اون باشه) ، سعی کن صمیمی شی از قدیم گفتن دوستت پیش خودت نگه دار دشمنو نزدیکتر صمیمی باش بگو بخند داشته باش نذار بهونه دستشون بیاد که ترو پیش شوهرت خراب کنن الکی بگن مارو محل نذاشت یا از این قببل حرفا ولی محبت بیجا و زیاد از حد هم ممنوعه، همیشه هم از خونوادت به خوبی یاد کن و خوبیاشونو بگو و همش بگو که هوامو دارن من سوگلی خونوادمم و این حرفا اینجوری حساب کار دستشون میاد که تو عزیز دردونه ای و نباید اذیتت کنن

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

من خودم خیلی آدم زود جوشی هستم و خود محور ولی تا ۶ماه اول ازدواج واقعا خوددار بودم و حواسم بشدت به حال مادر شوهرم بود بشدت میخاستم باهاشون خوب باشم ولی ادمایین که فک میکنن فقط خودشون آدمن بقیه برده شونه منم نمیتونم اینو تحمل کنم الان بشدت باهم بد شدیم تو یه ساختمون زندگی میکنیم همه چیمونم مشترکه بشدت عذاب میکشم اگه میبینی توقع زیاد ازت دارن و قدر دان هم نیستن زیاد دمخورشون نشو خانواده ی خود آدم بدترین هم باشن بازم هیچکی نمیتونه جاشون رو بگیره ولی شاید خانواده ی همسر شما مثل اینا نباشن اینا واقعا عجیبن تا حالا همچین چیزی ندیدم کامل دورو تا وقتی ازدواج نکرده بودیم فرشته بودن الان اونروشونو نشون دادن 

عزیزم اول راهی انشالله که سپید بخت بشی ، تجربه خودم:

به اندازه کمک کن میری اونجا (کار زیاد باعث توقع میشه و بعداً اگه نکنی میشه کدورت) ، موزی نباش . سیاست داشته باش حتی اگه راضی نیستی کاری کنی پیش اونا برعکس نشون بده، بهشون خوبی کن و احترام بزار ولی سنگین و حد رو نگهدار، شوخی کن ولی جلف بازی در نیار ، هر دوهفته زنگ بزن حال و احوال با مادرشوهرت کنار نامزدت زنگ بزن تنهایی نزن که انقد تووووش حاشیه و حرف و حدیث درست میشه بعدها،تا آخر عمرت کنار همسرت بهشون زنگ بزن، گله نکن و اومدن گله کردن یا خواستن ناراحتی پیش بیارن خودتو ریلکس نشون بده و با خنده بگو دوست ندارم ناراحتی پیش بیاد اگه سوتفاهمی شده ببخشید ، پیگیر حرفاشون نباش مخصوصا تویه حرفهای خاله زنک که بد میارنت تویه حاشیه و دردسر، به نامزدت از الان احترام بزار، حسودی کردی بهش نشون نده و سیاست داشته باش، باهاش شوخی کن، بچگونه  حرف بزن باهاش ، قربون صدقش برو و یوقتایی جدی باش که قدر خوبی و خنده هات رو بدونه