2777
2789
عنوان

کسایی که با همسرتون دوست بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 119 پست
دقیقا چجوری دوست پسراتون میان خواستگاری تبدیل به شوهر میشن؟ چیکار میکنید به ماهم بگید😭😂

😂😂🤣❤

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

الان خوبه بنظرت؟🥲توعقدودوران دوستیم اینطوری بود ولی من خربودم فک میکردم غیرته😒😒😒😒😒😒😒

اره  دوست داره توجهت فقط و فقط برای خودش باشه 😂😍😍

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بخدا اگه اینجا نمیومدم منکر وجود این حرفاو فرهنگا میشدم میگفتم ور افتاده دیگه

ور افتاده. کسی که تو این دوره بخواد از این مزخرفات بگه عملا باید گی بشه چون احتمال اینکه دختری قبل از ازدواج حداقل یک بار رابطه دوستی رو تجربه کرده باشه خیلی زیاده. اونی که با دوست خودش ازدواج نمیکنه دوست یکی دیگه رو میگیره. از ده سال پیش پنجاه تا عروسی رفتم حتی یکیشون رو یادم نمیاد که سنتی بوده باشه. منتها اینجا اصرار عجیبی به موندن در قهقرا است و البته افغانی هم تو سایت زیاده که فرهنگشون کمی متفاوته.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خوب نیست اصلاااااا از ی جایی به بعد کلافه میشی از این که مدام بهت تذکر داده بشه درمورد رفتارت

اها 

نمیدونم والا من تا به حال وارد رابطه نشدم و از نظرم گوگولیه😂😍

والا برام سوال ی متن بود میگفت تو دوست پسرتو تبدیل به شوهرت میکنی من کسی که روم کراشه رو تبدیل به دش ...

وای دقیقا منم همینم😂😂😂

اره دوست داره توجهت فقط و فقط برای خودش باشه 😂😍😍

باباسرسام اوره تونمیدونی نکشیدی 

فرض کن توعروسی مختلط داریدمیرقصید یدقعه چشت میره میگه چیه بچی نکاه میکنی😐

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

باباسرسام اوره تونمیدونی نکشیدی فرض کن توعروسی مختلط داریدمیرقصید یدقعه چشت میره میگه چیه بچی نکاه م ...

اونم سرش چرخید دعواش کن سری بعدی خودشو جمع میکنه😂

اها نمیدونم والا من تا به حال وارد رابطه نشدم و از نظرم گوگولیه😂😍

😂😂نه واقعا گوگولی نیست

امیدوارم به وقتش وارد ی رابطه خوب بشی که طعم ی رابطه خوب و بچشی بعد این همه سینگل بودن🌝🤍.... 

ملی و راه های نرفته رو دیدی؟ اگ ندیدی ببین 

😂😂نه واقعا گوگولی نیست امیدوارم به وقتش وارد ی رابطه خوب بشی که طعم ی رابطه خوب و بچشی بعد این همه ...

😂😂❤

ممنونم تا به حال با هیچ پسری وارد رابطه نشدم داشتم کسب تجربه میکردم 😂😂❤

قربونت عزیزم همچنین خودت❤❤