2777
2789

گفتم خب نبین نخون.گفت خب توباید بفهمی چه مطالبی بزاری حالا مطالبی که اوهم میزاره برامن جالب نیست ولی اینجورنمیگم بهش.نظرتون چیه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت توباید ازمن بپرسی چه بگم توخوشش بیاد.گفتم کی گفته محور دنیا تویی

به نظر من که خیلی پرروه حالا من مطالب مناقشه برانگیزم نمیزارم ولی کلا ازاینکه به سلیقش نیستم داشت جرمیخورد میگفت چراعکس پروفایلتو فلان چی گذاشتی گفتم چون پروفایل منه به اشتهاشماکه نباید غذابخورم

این مشکلات تو گروه ها زیاده

ما گروه خانوادگی ۱۵ نفره از خواهر وبرادر وبچه ها، داشتیم

به غیر از سه نفر بقیه به ترتیب بیرون رفتند از گروه، چون مطالب مذهبی دوست نداشتند.

یا داداشم مرتب تو گروه نصیحت میکرد، بقبه بهشون برمیخورد.

تو گروه هر چی بزاری به خودشون میگیرن،حتی منظوری نداشته باشید

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
این مشکلات تو گروه ها زیادهما گروه خانوادگی ۱۵ نفره از خواهر وبرادر وبچه ها، داشتیمبه غیر از سه نفر ...

من یه سبکم مطلب نمیزارم متنوع میزارم اصلا لینوکه گفت کپ کردم رفتم مطالبموچک کردم ببینم چی ناراحتش کرده چیزخاصی پیدانکردم چندتاحدیث لابلاش بود احتمالا اونامدنظرشه

گفت توباید ازمن بپرسی چه بگم توخوشش بیاد.گفتم کی گفته محور دنیا تویی

🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌