2777
2789

واقعا برام عجیبه مگه این چیزا تو گذشته نبود شماها اعتقاد دارین به این چیزا ؟ یکی که تو رو نمیشناسه از پشت گوشی بیاد آیندت رو پیش بینی کنه مگه خدائه ؟😐😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششم هست نه اینکه غیب بگی کلا بری تو کار رمالی

بعضیا شهود قوی‌دارن اونم بعضیا تازه 

همه جیزم درست نمیگن از ده تا ۴ تاش ممکنه درست ازاب در بیاد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

همش چرت و پرته واقعا

من برای اینکه بهم ثابت بشه  دروغه از چندین نفرشون پرسیدم به نظرتون بچه ی‌من چیه 

جالبه همه بلااستثنا گفتن دختر 

درحالیکه پسر بود 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

یه سری آدم که توهم زدن حس ششم دارن😄😄😄

یه سری ساده لوح و زود باور که دنبالشون میگردن😅😅😅

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
همش چرت و پرته واقعامن برای اینکه بهم ثابت بشه دروغه از چندین نفرشون پرسیدم به نظرتون بچه ی‌من چیه ...

ولی مثل اینکه بیشتریا باور دارن 

فکر نمی کردم دیگه کسی به خرافات باور داشته باشه برام جالب بود 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

اعتقاد که نه اما واسه سرگرمی گاهی سوال میپرسیم😂

سرگرمی منظورم نیست بعضیا جدی می گیرن کلا 😂

یه سری آدم که توهم زدن حس ششم دارن😄😄😄یه سری ساده لوح و زود باور که دنبالشون میگردن😅😅😅

واقعا 😂😂😂

سرگرمی منظورم نیست بعضیا جدی می گیرن کلا 😂

فکر نکنم اخه همونایی ک جواب میدنم میگن حسشون ممکنه اشتباه باشه

اما یه خانومی بود واقعا درست میگفت البته اون حس شیشمی نبود رسما با جنا در ارتباط بود دیگه😂

کاربری دوستم فعلا دست منه
اینها جادوگرن پست پشت گوشی هم میشه

کی بهشون آموزش داده نکنه شیطان احضار کردن ؟ بی خیال کلاهبردارن از یه مشت فریب خورده سواستفاده میکنن