2777
2789
عنوان

اون خانمه ی تاپیک پربازدید چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 89 پست
من اگه شوهرم اینطوری میشدجزم میداد

من دیشب سر اینکه ب مدیر مدرسه پسرم پیام دادم واسه کلاس تقویتی..شوهرم ناراحت شد من بیشتر ناراحت شدم ک چرا از یک پیام ساده ب آقا برخورده..آخرش ب من گفت دهنتو ابربکشه ک مثل من پاک باشی..

حالا همه دوراشو زده بود بعد آمده منو گرفته..ب من اینو گفت دیگه قاطی کردم دعوا شد الآنم قهر کرده

من دیشب سر اینکه ب مدیر مدرسه پسرم پیام دادم واسه کلاس تقویتی..شوهرم ناراحت شد من بیشتر ناراحت شدم ک ...

اینکه خوبه

باورکن من بدبختم همه فک میکنن انقدرخوشبختما

شوهرم پزشکه بهترین موقعیتوداره متعهده زن دوسته 

ولی بدبختمممممم

انقدربددله😣😣😣😣😣

نمیزاره بایکی ازهمکارای مردتوبیمارستان صحبت کنم ابروموبرده

اصلاهمه بهم تیکه میندازن میگننن واییی بهش چیزی نگید این زن اقای دکتره

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه خوبهباورکن من بدبختم همه فک میکنن انقدرخوشبختماشوهرم پزشکه بهترین موقعیتوداره متعهده زن دوسته ...

هرکسی ی نوعی بدبختی داره..منم شوهرم موقعیتش عالی پول زندگی ..چ فایده اصلا الویتش من نیستم..دروغ اطرافیانش راست و راست من براش دروغ هست

من سر دوتا بارداریام کتک می‌خورم ازش. سر فک و فامیله..اصلا مهم نبود بچش تو دلمه..همه عاشقش هستن جز اونی ک باید باشه ک زنش باشه..چون برا زن تو خیابون دل میسوزون محبت می‌کنه ب من حتی نمیگه الان ک مریضی ی دکتر بریم..اصلا نمیگه..

هرکسی ی نوعی بدبختی داره..منم شوهرم موقعیتش عالی پول زندگی ..چ فایده اصلا الویتش من نیستم..دروغ اطرا ...

من بخدافک میکردم بهترین وخوشبخت ترین زن دنیام 

چون هواموخیلی داره مراقبمه 

نمیگم دوسش ندارم چرامنم دوسش دارم

ولی انقدربددله دیگه خستم کرده اصلاتوجشنافقط بااخم زل میزنه من چش غره میره حتی حسودی میکنه شوهرخواهرم یچی میگه زود بمن میتوپه 

میگه چیه هرهرراه امداختی بابیمارا

میگم بابااونابدبختن بیمارن میگه هرخری هستن مردکه هستن اصلاروانیه

من بخدافک میکردم بهترین وخوشبخت ترین زن دنیام چون هواموخیلی داره مراقبمه نمیگم دوسش ندارم چرامنم دوس ...

میدونی شوهرت ی مشکل داره اونم بد دلیشه..کم کم انشا الله تو هم رعایتشو بکنی خوب میشه..

من چی بگم ک با هرکسی ک با من دشمنی داره عمدا رابطه اش خوب نگه می‌دارد..روز زن انگار دشمنشم ب زور خشک و خالی تبریک زیر زبونی داد..بعد ز میزنم ب جاریم ک سالانه نمیاد خونمون و نمیزاره برادر شوهرم هم بیاد.. کسی ک چندین ساله ب  زندگیمون حسادت داره و ب من و تو خانواده شوهرم برام داستان میسازه.شوهرم پشت جاریمه.اخه شوهر نادون کی بهت میرسه جز من

میدونی شوهرت ی مشکل داره اونم بد دلیشه..کم کم انشا الله تو هم رعایتشو بکنی خوب میشه..من چی بگم ک با ...

خاک توسرش چراپشت جاریشه مشکلش چیه بهت اهمیت نمیده بهش بگدکی برات میمونه جزمن بدبخت

میدونی شوهرت ی مشکل داره اونم بد دلیشه..کم کم انشا الله تو هم رعایتشو بکنی خوب میشه..من چی بگم ک با ...

ببسن بخدابددلی ب حرف نیس روزگارم سیاهه

خاک توسرش چراپشت جاریشه مشکلش چیه بهت اهمیت نمیده بهش بگدکی برات میمونه جزمن بدبخت

مشکل روانی ب نظر من..

از اول حالت لج و تدافعی ب حرفهای من داشت..باورت میشه کل عقد قهر بود باهام..قهر ک می‌کنه یک ماه دو ماه طولش میده..من نباید بگم بالا چشمت ابرو..مادرم مرد با خانواده اش پاشد رفت سیزده بدر..پارک..مهمانی..زایمان کردم منو ول کرد تنها تو خونه با خانواده اش ک از شهرستان آمدن بردش تفریح..هر چی گفتن زنت تنهاست بمون پبشش..گفت مهم نیس..از جاریم تو دلش بدش میاد ولی میخواد برادریش بهم نخوره باهاش خوب رفتار می‌کنه ولی برادر شوهرم چند سال با من قهره چون همیشه با عصبانیت باهام حرف میزنم ب شوهرم کله کردم هم شوهرم باهام قهرشد هم برادرش..تا این حد بیچاره ک نطق نکشم..

یا عروسی داستن آنقدر کمک کردم آخر گفتن تو کار نکردی در حالیکه من مهمانی‌های جاریم رو هم حواسم بود بهشون و جاریم خواب بود..شوهرم ی کلام نگفت مادر زنم این همه کمک کرده..می‌ترسه همه رو از دست بده ولی ترسی از از دست دادن منو بچهاشو نداره

مشکل روانی ب نظر من..از اول حالت لج و تدافعی ب حرفهای من داشت..باورت میشه کل عقد قهر بود باهام..قهر ...

میدونی چرا؟

چون خیالش راحته توولش نمیکنی وبهش وابسته ای یکم باهاش سردشی مستقل شی احساس خطرکنه دستوپاشوجمع میکنه

باور کن میفهممت.. تا درون مشکل هم نباشیم فقط میگیم مشکل من بدتره

من دوسش دارم باهاش خوشبختم فقط بددلیش منودق میده باورکن میریم رستوران کلاچشش اینه من کجارونگاه میکنم روانیههههه

میدونی چرا؟چون خیالش راحته توولش نمیکنی وبهش وابسته ای یکم باهاش سردشی مستقل شی احساس خطرکنه دستوپاش ...

من اصلا نازشو نمی‌کشم تو این ده ساله سه بار خواستم صحبت کنم تو قهر ک مسعله رو حل کنیم..چرت و پرتی تحویلم میده..ب جا رفع مشکل رابطه دو نفرمون همش اسم بقیه رو میاره ب خاطر بقیه هی ناراحتی درست میکنه..میگم چرا قهر زشته واست..میگه چرا عمه ام رو دعوت نمیکنی..در حالیکه تعارفمو کردم ب عمه اش..ای خواهر درد دل زیاد..بلد نیست حرف بزنه فقط میگه باشه تو اصلا اشتباه نداری..بابا منم حق اعتراض دارم چرا دوس داری تو نطفه خفم کنی مرد ناحسابی

من دوسش دارم باهاش خوشبختم فقط بددلیش منودق میده باورکن میریم رستوران کلاچشش اینه من کجارونگاه میکنم ...

خوبه کدحسخوشبختی داری..چون هواتو داره..من ک بهم می‌کنه..بچم بهش میگه بابا من پشت زنمو دارم بزرگ بشم..در این حد...