2777
2789

از حالتون بگین چیکارا میکنید 

من زیر شکمم درد داره و به شدت دنده هام میرن تو گوشت بدنم و همششش درد دارم

خیلی کسل و بی حالم

البته آز دادم کم خونی دارم و عفونت ادراری

هفته ۳۰ سونو دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ا م م

ولی پارسال همچین موقعی باردار بودم

سلفری دادن

قبلش ان تی 

خلاصه انومال رو بهمن

یادش بخیر 

گفتم 

والان پسرم ۶ماهشه

بچه اولم هست 

سنمم که همش میگم

و تو کاربری م هست دیگه

خدا یه همه کمک کنه تو همه مراحل زندگی

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

من ۲۷ هفته هستم 

اصلا اشتها ندارم شکمم کوچیک شده 

از درد شبا خوابم نمی‌بره 

مخصوصا جای بخیه سزارین قبلی 

کمردرد دقیقا همونجا ک بی حس کردن 

نمیتونم راه برم 

میترسم وزنم بالاخره مولتی ویتامین نمیخورم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

ان شاالله به سلامتی نینیت و بغل میگیری❤️قبل بارداری فولیک اسید خوردی ؟ دختر یا پسر؟

سلامت باشی 

نه نخوردم البته پراکنده خوردم ولی چون تصمیم به بارداری ام عقب و جلو شد اون موقع دقیق نخوردم

پسر 

برای من اکو قلب جنین 

ب همراه سونو چسبندگی جفت 

طول دهانه رحم نوشته هنوز نرفتم نمیتونم راه برم شکمم خیلی آویزونه 

جفتم پایینه 

احساس میکنم تو واژنم میزنه 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

سلامت باشی نه نخوردم البته پراکنده خوردم ولی چون تصمیم به بارداری ام عقب و جلو شد اون موقع دقیق نخور ...

ماشاالله عزیزم خدا حفظش کنه 

من میخوان اقدام کنم توصیه ای به من نداری؟ 

چیکارا باید بکنم؟ چیا باید بخورم 

استرس دارم