2777
2789
عنوان

چرا انقدر یه سری دخترا منتظرن دوست پسرشون بیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 52 پست
خب اصرار نمیکنه که کسیمن ندیدم دختری اصرار کنه که تو رو خدا بیا منو بیگیرپسر پشیمونم باید کات کنی بر ...

بیشتر منطورش اینه به هرکسی میرسن میخان ازدواج کنن ، صرفا ازدواجه مهمه واسشون ، وگرنه که هر رابطه ای باید یه هدفی داشته باشه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اول پسره به قصد ازدواج جلو اومد و بعد چند ماه دیگه هیچ حرفی ازش نزد یعنی پشیمون شده یا از اول در ...

من زمان مجردی خودم اگر پسری باهام آشنا میشد میگفت قصدم ازدواج هست میگفتم به سلامت 

من هیچ قصدی ندارم تصمیم ازدواج هم ندارم نمیتونم شش ماهه بعد بگی چرا نمیخوای ازدواج کنی 

با شوهر خودم دوست شدم هدف فقط دوستی بود بعد از دو ماه دیدم شوهرم یواش یواش حرف ازدواج مینداخت وسط که خانواده ام فشار میارن برای ازدواج چند تا کیس هم معرفی کردن گفتم خوبه ببین چجوری هستن گفت نه به سبک من نمیخورن من اصلا اون مدلی نمیپسندم بعد گفتم خوب خودت انتخاب کن بهشون معرفی کن گفت خوب من یکی با شرایط تو میپسندم گفتم منکه قصد ازدواج ندارم اما بگرد دختر مثل من زیاده یکمدت حرف ازدواج نزد باز بعد از یکماه دوباره رک گفت با من ازدواج میکنی گفتم از اول گفتم فقط یک دوستی ساده است من برنامه هام برای زندگی خیلی طولانی هست تا پنج سال تو برنامه هام ازدواج جایی نداره اونم ادامه نداد دیگه 

بعد از شش ماه اینبار جدی گفت میخوام در مورد ازدواج صحبت کنم دیگه یکسال و‌نیم بعدش اومد خاستگاری تازه اونموقع هم به زور گذلشتم بیاد خاستگاری و بازم میکفتم نامزد بمونیم چند ماهی عقد نکنیم 

من زمان مجردی خودم اگر پسری باهام آشنا میشد میگفت قصدم ازدواج هست میگفتم به سلامت من هیچ قصدی ندارم ...

کار درستی کردین واقعا ازدواج برنامه ریزی نیاز داره

چقدر ولی شوهرتون بهتون علاقه داشت و پافشاری کرد اخرم البته به خواسته ش رسید ❤️😅

خب عزیزم کسی که دلش شوهر میخواد باید سنتی ازدواج کنه نه اینکه با پسر مردم وارد رابطه بشه بعد خون به ...

آماده باش ک بهت حمله بشه قرار نیس همه اونم تو این زمونه سنتی ازدواج کنن که😐

من زمان مجردی خودم اگر پسری باهام آشنا میشد میگفت قصدم ازدواج هست میگفتم به سلامت من هیچ قصدی ندارم ...

حس میکنم جلوی پسرا خودتو برای ازدواج مشتاق نشون ندی بیشتر خودشون مصمم میشن و برای ازدواج تشنه تر میشن درسته؟

کار درستی کردین واقعا ازدواج برنامه ریزی نیاز دارهچقدر ولی شوهرتون بهتون علاقه داشت و پافشاری کرد اخ ...

حالا من واقعا جدی بود حرفم 

قبل از شوهرم چند تا دیگه پسر باهم دوست بودیم بهم پیشنهاد داده بودن یکیشون هم خیلی پافشاری کرد اما اصلا اخلاق هاش با من جور نبود کلا تو دوران دوستی باهاش هیچ حسی بهم دست نداده بود علاقه ای به وجود نیومده بود بعش گفتم اگر تو آخرین نرد روی زمین باشی من ترجیح میدم ازدواج نکنم اما با تو نمیتونم ازدواج کنم تو تایپ من نیستی 

اما دو سه مورد دیکه خدایی اصرار نکردن 

شوهرم هم اول کوتاه اومد اما در طول زمان علاقه به وجود اومد و در کنار علاقه شناخت هم به وجود اومد یعنی حدود ده ماه بعد از دوستی‌مون که دیگه اینبار وقتی حرف ازدواج زد مخالفت نکردم بهش گفتم یک فرصتی به رابطه مون میدم اما به معنی جواب مثبت من نیست فقط اینبار عمیقتر میشم چون هم بهت علاقه پیدا کردم هم تا حالا چیز منفی ازت ندیدم 

ببین من فیلم بازی نکردم  چون ازدواج تو برنامه ام نبود واقعل اما اینو مطمینم اگر بار اول که شوهرم پیشنهاد ازدواج میداد ذوق میکردم و با هدف ازدواج باهاش جلو میزفتم اون دافعه پیدا میکرد و کمی عقب میشست فکر میکرد منتظرش هستم 

اما تا لحظه عقدمون ترس از دست دادنم رو داشت