2777
2789
عنوان

اون خانمه ی تاپیک پربازدید چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 89 پست
من اصلا نازشو نمی‌کشم تو این ده ساله سه بار خواستم صحبت کنم تو قهر ک مسعله رو حل کنیم..چرت و پرتی تح ...

الهی بگردم برات🥺🥺🥺بهش بگومشکلت چیه باهاش صحبت کن ببین چشه شایدمشکلس داره شایدکمبودمحبت داره اصلا

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجور وقتاست که میفهمم چرا ی سری ها بهم میگن خوشبحالت مجردی!

ن باباجالب اینجاس همه بهم میگن انقدرخوشبخته نمیفهمه

نمیدونن مشکل منوکه

بخدااون چی چیه تودنیا برام میخره ولی اجازه نمیده تنهابرم🥲

بهترین رستورانای شهررفتم ولی نمیزاره تنهابرم🥲

بهترین ماشینودارم ولی نمیزاره تنهاباهاش برم🥲🥲🥲سرکارم میام انقدرزنگ میزنه حاضرم باخودش برم

چی بگم خواهر😪

ارایشگاه ینی میرم ارایشگاه جلودرمیشینه تابرم نکنه من تنهاراه بیوفتم برم خونه 

اصلاهیجاباهمکارام نمیتونم برم محدودمممم

هیچ بیمارستانی نمیزاره کارکنم جزاونجاهایی که خودشه 

ن باباجالب اینجاس همه بهم میگن انقدرخوشبخته نمیفهمهنمیدونن مشکل منوکهبخدااون چی چیه تودنیا برام میخر ...

خیلی سخته خدا بهتون آرامش بده.یکی مثل من با سن بالا مجرد به یکی باید توضیح بدی چرا مجردی آیا مشکلی داشتی یا نه.به یکی باید توضیح بدی چرا اینقدر خوشبختی که هنوز مجردی.یکی هم مثل شما ازدواج ظاهرا خوب ولی اینجوری.مخصوصا برای کسی مثل من که مستقل بودم همیشه و مستقل زندگی میکنم خیلی سخته ببینم کسی مرتب کنترل کنه و هیچ استقلالی نداشته باشم با اینکه خودم خیلی پایبندم.ولی همیشه برای همه خوب و بد کنار هم هست باید خوبیا رو بیشتر ببینیم که کمتر اذیت بشیم.

الهی بگردم برات🥺🥺🥺بهش بگومشکلت چیه باهاش صحبت کن ببین چشه شایدمشکلس داره شایدکمبودمحبت داره اصلا

اینو ک کمبود محبت داره قبول دارم..چند سال جدا از ز خانواده زندگی کرده ولی خب دوس دخترانش حسابی بهش محبت میکردم..خاک برسرها ازش خواستگاری کردن اینم وقتی من عصبی میشم نصف نیمه ب روش میارم تو لفافه عنوان می‌کنه.باور کن من انتخاب خودشم..اصلا محلش نمی‌دادم من..بهم گفت ازم خوشش آمده ناراحت شدم گفتم با خودم منو تیر برق گرفته..کلا گذشته اش منو نابود کرده..نمیتونم محبت کنم بهش..چون پشت اونارو میگیره 

خیلی سخته خدا بهتون آرامش بده.یکی مثل من با سن بالا مجرد به یکی باید توضیح بدی چرا مجردی آیا مشکلی د ...

ببین فک کردی من مستقل نبودم؟من پرستارم🥲

هموزم کارمیکنم 

مادرمیناروشوهرم قسم میخورن🥲🥲🥲

نمیگم خوشبخت نیسم هستممممم ولی کاش یه شب بیداربشه بددلیش رفته باشه 

اینو ک کمبود محبت داره قبول دارم..چند سال جدا از ز خانواده زندگی کرده ولی خب دوس دخترانش حسابی بهش م ...

ببین به گذشتش فک نکن به الان فک کن بهش یکم محبت کن شایدبه سمتت بیادچون کمبودمحبت داره اون مادرشیناچون محبت میکنن سمتشون میره توحرص بخوری شایدبازبون بی زبونی بهت میفهمهمونه

این ک تو روی من هوای همه رو داره در موقعیت یکسان با من وای هوای منو نداره خیانت نیست؟؟غلطاشو کرده قب ...

بنطرم باهاش حرف بزن وگرنه درش نمیشه

ببین به گذشتش فک نکن به الان فک کن بهش یکم محبت کن شایدبه سمتت بیادچون کمبودمحبت داره اون مادرشیناچو ...

برات سخت نیس اگه شوهرت رابطه ج داشته قبلا..برات سخت نیس ظاهرشو مومن نشون میداده همه قسم میخوردن بهش دوس دختر داشته چند چندتا بعد همزمان با من نامزد کنه و بگه ترسیدم تو ج منفی بدی اونارو نگه داشته تا عقد؟

برات سخت نیس ب جا اینکه کمکم کنه فراموش کنم منو الویتس نمی‌ذاره وب حرف چرت بقیه دعوا و کتک جلو بچه کلاس دومی؟

برات سخت نیس هوای زن مردم داره در موقعیت یکسان میگه تو خودت از پس خودت برمیای؟,

من الان مریضم نمیگه بریم دکتر..باردار بودم تا صبح سرفه اصلا نیومد دم اتاق بگه چ مرگته تو پا ب ماهی؟؟

هی هی..

بنطرم باهاش حرف بزن وگرنه درش نمیشه

دیشب بعد دعوا. ک گفت من ازت پاک ترم..زد بیرون برگشت رفت حرف بزنیم میگه چرا اخلاقت طوری ک همه ازت طلبکارن؟گفتم بدهکار ک نیستن..اخلاق اونا ب من چ..در مورد خودمون حرف بزن

برات سخت نیس اگه شوهرت رابطه ج داشته قبلا..برات سخت نیس ظاهرشو مومن نشون میداده همه قسم میخوردن بهش ...

الهی بمیرم برات🥲🥲🥲🥺🥺

چقدرسختی میکشی دختر

مستقل شو ولش کن بدرک بره اصلامحلش نده

دیشب بعد دعوا. ک گفت من ازت پاک ترم..زد بیرون برگشت رفت حرف بزنیم میگه چرا اخلاقت طوری ک همه ازت طلب ...

میگفتی تفره نرو حرفتوبزن تکلیفموروشن کن