2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه هفت کیلو کم کرده بودم ولی داره برمیگرده خسته شدم دیگه از رژیم وسواس فکری گرفتم همش اینو بخور اونو نخور ورزشم میکنم بازم هیچی 

این ماه سینال اف زدم و لتروزول خوردم نمیدونم اونا چاق کردن یا نه 

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

افسردگی که تمام حسام ترکونده و بی حس شدم

اوضاع مالی خانوادم 

مریضی پدرم 

ازدواج تحصیل 

پوستم که کدر شده و نمیتونم رسیدگی کنم

پول کار 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

واقعا سخته همون مشکل داریمسخت تر از اون اینکه تو مشکلات بخوای پیشرفت کنی

نه سخت از این میدونی چیه؟ اینه که یه خانواده مشکل دار داشته باشی که عذابت بدن زجرت بدن جوری که خودزنی کنی 

آدم مشکل داشته باشه میتونی حلش کنی ولی خانواده مشکل داره هیچ جوره نمیشه مخصوصا که دختر باشی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه سخت از این میدونی چیه؟ اینه که یه خانواده مشکل دار داشته باشی که عذابت بدن زجرت بدن جوری که خودزن ...

متاسفانه نمیتونیم  خونوادمون عوض کنیم

ولی اینجا یه امیدی هست

شاید خونواده ای که ازش اومدی ایده‌آلت نبوده ولی خونواده ای که قرارع بسازی می‌تونه تورو امیدوار کنه

مثلا درس بخونی سرکار بری یه همسر خوب و مادر خوب باشی برای بچه هات

نمی‌دونم من بعضی وقتا این بهم امید میده

متاسفانه نمیتونیم خونوادمون عوض کنیمولی اینجا یه امیدی هستشاید خونواده ای که ازش اومدی ایده‌آلت نبو ...

وقتی نزارن درس بخونی سرکار بری چه امیدی هست؟ وقتی تو خونه کنارشون حبسی چه امیدی هست 

وقتی اجازه بیرون رفتن نداری هیچی امیدی نیست