2777
2789
قضیه تاپیکه چیه چی شده من تازه اومدم

یه کاربری مثل اینکه پیامی رو اشتباه میفرسته برای همسرش همون پیام براش دردسر میشه 

شوهر خواهر همسرش مثل اینکه بهش پیام میده میگه میخوام یه چیزایی در مورد خونواده همسرت بهت بگم اینم بهش میخواست بگه  فردا پیام نده شوهرم خونست اشتباهی می‌فرسته برای خود شوهرش

آلیس در سرزمین عجایب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا من جاش بودم وقتی با اکانت دخترونه پیام داد و گفت که فلانی هستم بدون یه کلمه حرف اضافه بازم بلاک ...

من خودم همون اول شات میگیرم و پیامی پاک نمیکنم میگم یا بگو همین الان یا بلاکی

.✿.

میدونم عزیزم ولی این بنده خدا کاملا راست میگفت

ابجی نمیشه اطمینان کرد به کسی 

ایشالا که سرکاری باشه اصن و حالش خوب باشه 

ما ک بد کسیو نمیخوایم 

ولی ارزششو نداره سرش نگران باشی 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
من با ی تاپیکهای سر کار بودم باور نمیکنی چقد راحت دروغ میگف همه تاپیکهاشم پربازدید میشدی روز تاپیک ز ...

منم دقیقا این کاربری که جدیده خیلی قدیمی تر داشتم اینقدر سرکار بودیم🫠

آلیس در سرزمین عجایب

ابجی نمیشه اطمینان کرد به کسی ایشالا که سرکاری باشه اصن و حالش خوب باشه ما ک بد کسیو نمیخوایم ولی ار ...

منم الان تاپیک بارداری دارم یعنی شما باور نمیکنی؟🙂🙃

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

خب حالا من باور کردم چرا منو میزنی🥹😂

نه این چ حرفیه شما تاج سرمایی 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
ابجی نمیشه اطمینان کرد به کسی ایشالا که سرکاری باشه اصن و حالش خوب باشه ما ک بد کسیو نمیخوایم ولی ار ...

آخه میدونی من اسی رو کاملا درک کردم چون همسر خودم فرد فوق العاده شکاکیه و چیزهایی رو به من نسبت میده که روحم ازشون خبر نداره اصلا انگار دوست داره من یه زن بد باشم..واسه همین ترس و استرس اون دختر رو کاملا درک کردم انگار که خودم جاش بودم

یه کاربری مثل اینکه پیامی رو اشتباه میفرسته برای همسرش همون پیام براش دردسر میشه شوهر خواهر همسرش مث ...

وای خدا چه افتضاحی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
منم الان تاپیک بارداری دارم یعنی شما باور نمیکنی؟🙂🙃

نه :) ایشالا ک بارداری ♡