2777
2789
عنوان

عشق غیر ممکن دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 31 پست
۸ ساله عاشقشم... بهش گفتم خودم خواستگاریش میکنم... ولی برا رسیدن بهش خانوادم مانع هستن همه میگن نمیش ...

امیدوارم که موانع راهتون از بین برن و به هم برسید🤍

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره تو کره ست 😂غیر ممکنه دیگه

یه سوال جدی میدونم اینو به فان گفتید اما واسم سواله مثلا واقعا باهاشون خیال پردازی میکنید؟

نه بابا مگه بیکارم

آخه من یه دوستی داشتم که طرفدار خواننده های کره ای بود و واقعا بیست چاری بهشون فکر میکرد و برای رسیدن بهشون نقشه می‌کشید 😂

آخه من یه دوستی داشتم که طرفدار خواننده های کره ای بود و واقعا بیست چاری بهشون فکر میکرد و برای رسید ...

😂نه من فقط درحد دنبال کردن آهنگا و عکساشون دوسشون دارم 

عاشق بودم بعد ازدواج کردم وهر روز گریه میکردم تا اینکه بچه دارشدم عشقم فقط دخترام دنیام قلبم همه چیزم دخترامن ومن عشق واقعی رو در وجود دخترام تجربه کردم هیچ عشقی به پای این حس نمیرسه 

نظرشمام محترمه

میشه بپرسم چیکار میکنید؟

اره مستقیما رفتم گفتم فلانی کراشم روت 

اوکی داد🤣

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

من بودم 

عاشق نه ، ولی دوسش داشتم 

غیر ممکن بود ، ماهم جدا شدیم 

تقدیر هم نبودیم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

داشتم ، ولی نشد 

وقتی هم هیچ جوره نمیشه باید رها کرد

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

یکی بود یروزی بهش حس داشتم اما حسه رفت و خاطره اش موند

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄