2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال ب فکر دردسرای زندگی خودتون باشین و سر افرادی ک حتی نمیدونیم راست گفته یا دروغ استرس نکشین  

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
اون لحظه باید چت با طرف ادامه میداد شات می‌گرفت برا شوهرش میفرستاد و معلوم میشد اون فرد میخواسته چیز ...

اصلا من جاش بودم وقتی با اکانت دخترونه پیام داد و گفت که فلانی هستم بدون یه کلمه حرف اضافه بازم بلاک میکردم یا اینستامو پاک میکردم..

نه از لحنش معلوم بود سرکاری نبود تازه اتفاق خیلی غیر عادی ای هم نیفتاده بود بگیم داره داستان سرایی م ...

من با ی تاپیکهای سر کار بودم باور نمیکنی چقد راحت دروغ میگف همه تاپیکهاشم پربازدید میشد

ی روز تاپیک زد گفت همه تاپیکهای دروغ بود خودش اعتراف کرد

بعد اون دیگه من باور نمیکنم زیاد اینجارو

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
قبلا تو تاپیکاش گفته بود که بار داره

الان من بیام تاپیک بزنم باردارم 

شما باید باور کنی ؟ 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم!