2777
2789
نه از لحنش معلوم بود سرکاری نبود تازه اتفاق خیلی غیر عادی ای هم نیفتاده بود بگیم داره داستان سرایی م ...

بیا یه بنده خدایی رو میشناسم یه جوری دروغ میگه که خودت به دیده هات شک می‌کنی .داستانش غیر عادی نبود اما می‌تونه واقعی هم نباشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه میدونی من اسی رو کاملا درک کردم چون همسر خودم فرد فوق العاده شکاکیه و چیزهایی رو به من نسبت میده ...

درک کردنتون بحث جداییه ایشالا که حال دلتون من بعد همیشه خوب باشه 

ولی مشغله های ذهنی خودتون براتون کافیه 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
تو یه درصد احتمال بده حرفهاش راست بوده گلم،من که باور کردم چون مشخص بود داره راست میگه

حالا کاریم از دستت برنمیومدکه فقط حرص میخوردی روانت بهم میریخت..سایتو تاپیکای کاربرارو اصلا جدی نگیر.

بیخیال ب فکر دردسرای زندگی خودتون باشین و سر افرادی ک حتی نمیدونیم راست گفته یا دروغ استرس نکشین

اه دقیقا

انقدر تو زندگی خودم مشکلات هست وقت نمیکنم برا بقیه هم غصه بخورم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
ن بابا خیلیم بدنبود که فقط گفت جوابمو نمیده

داد و بیدادش پشت خط و تهدیدهای کشتن دامادش و همین جواب ندادنش خودش خیلی بده..فکر کن خدای نکرده جای دختره بودی و منتظر بودی تا با این شرایط شوهرت بیاد خونه و ندونی چه اتفاقی میخواد برات بیفته