2777
2789
عنوان

عشق غیر ممکن دارید

197 بازدید | 31 پست

عاشق کسی هستید که رسیدن بهش غیر ممکن‌باشه؟ اگه آره چرا فکر میکنید که غیر ممکنه؟ تلاشی هم در راستای رسیدن بهش میکنید؟

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

تلاش؟ بله

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسیر زندگیمون از هم جدا بود. اگه قرار بود با هم باشیم یکی از ما باید اهداف خودش رو فدا می‌کرد و قید پیشرفت رو می‌زد. رها کردم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

۸ ساله عاشقشم... بهش گفتم خودم خواستگاریش میکنم... ولی برا رسیدن بهش خانوادم مانع هستن همه میگن نمیشه ولی هر شب از خدا میخوامش....

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

تلاش کروم نرسیدم فکرمو گذاشتم رو درسم

گهگاهی به فکرش نمیوفتی؟ اگه بیوفتی چیکار میکنی که تمرکزت روی درست از بین نره؟

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
گهگاهی به فکرش نمیوفتی؟ اگه بیوفتی چیکار میکنی که تمرکزت روی درست از بین نره؟

من همیشه به فکرشم میبینمش  ولی دیگه مهم نیست درسمو میخونم که بعدا پشیمون نشم از اینکه نخوندم به خودم انگیزه میدم