2777
2789
عنوان

یکی از اقواممون برا دخترش ک امسال دندان مشهد قبول شد 206سفید خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست
دیگ حمایتم میخا تو نمیتونی سر کار بری و خسته بشی ورشته تاپم بیازی بااین هفت خوان رستم

آره خدایی نمی شه

امسال کارمو کمتر کردم بیشتر به کنکور می رسم

بلکه انشاالله بشه ✨

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

آره خدایی نمی شهامسال کارمو کمتر کردم بیشتر به کنکور می رسمبلکه انشاالله بشه ✨

بحق حضرت زهرا همه ب دلخواهشون برسن بحق سوز دل حضرت زینب

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف باباش داشته خریدهچرا فکر نمی‌کنید اون بچه هم توی اون زندگی سختی کشیده؟ که باباش پول جمع کرده؟باب ...

عزیزم شما چرا جوش آوردی . اولا من دیدگاه خودم رو گفتم دوما نگفتم عرضه نداره گفتم آدم خودش تلاش کنه لذتش بیشتره سوما منم تو پر قو بزرگ نشدم که منم سختی کشیدم ولی بابامم سختی کشیده مگه بابای بابام بهش چی داده بابامم از صفر شروع کرده دیگه حالا هر کی باباش پولداره نوش جونش ولی من نمیتونم از بابایی که از صفر شروع کرده توقع کادوی میلیونی داشته باشم

عزیزم شما چرا جوش آوردی . اولا من دیدگاه خودم رو گفتم دوما نگفتم عرضه نداره گفتم آدم خودش تلاش کنه ل ...

بابای که از صفر شروع کرده و الان به جایی رسیده چرا به بچش نده؟

منم از پدر مادرم توقع ندارم سر این خونه خیلی اصرار کردن که بزنن به اسم من حتی یادمه تلفنی با بابام دعوا شد 

من نمیخواستم میگفتم مال خودته خودت زحمت کشیدی 

ولی یکی یه ماشین به بچش داده تو چرا حرصی میشی 

عزیزم شما چرا جوش آوردی . اولا من دیدگاه خودم رو گفتم دوما نگفتم عرضه نداره گفتم آدم خودش تلاش کنه ل ...

همه ما میدونیم ک این جایگاه ارزوی همه کسه و تاپن از هز لخاظ دیگ قاعده و قانون واستثنا و .....نیار بیخیال ادما ب چیزای درحال حرکت سنگ میزنن

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
چخبر از شوهرت ک وکیل بود🤣

سلام داره اگ سوالی دازی بگو هنوز موس موس شوهر ذاری

همه ما میدونیم ک این جایگاه ارزوی همه کسه و تاپن از هز لخاظ دیگ قاعده و قانون واستثنا و .....نیار بی ...

من هدفم بیشتر این بود که به شما دلداری بدم که سرخورده نشی وگرنه متم میتونستم مثل بعضیا بیام بگم اسی حسودی و فلان و ... من خواستم شما رو آروم کنم نمیدونستم ناراحت میشی !

من هدفم بیشتر این بود که به شما دلداری بدم که سرخورده نشی وگرنه متم میتونستم مثل بعضیا بیام بگم اسی ...

ن گلم من پذیرفتم حسادت نیس غبطه هس

همه ما میدونیم ک این جایگاه ارزوی همه کسه و تاپن از هز لخاظ دیگ قاعده و قانون واستثنا و .....نیار بی ...