2777
2789
عنوان

یکی از اقواممون برا دخترش ک امسال دندان مشهد قبول شد 206سفید خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداوکیلی بعد از ده سل قبول شد؟ قبلش دانشگاه رفته بود؟ متاهل بود؟ چه پشتکاری واقعا

اره رفته بود انصراف داد

ن مجرده 

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
امیدوارم از اون بهترشو بخری

هی خواهر شاید اون دنیا بااین وضعدلار ۸۵

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
اره رفته بود انصراف دادن مجرده

عجیب ترین چیزی بود که امروز دیدم

البته توی هرکارس ده سال زمان بذاری موفقیت داره

بهش فکر نکن هرکس مسیر خودش رو داره

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

من رفیق دارم معلمه یا پرستاره از روز اولم سرکار بود ولی جایگاه و مقطع تحصیلی و درامدی و پرستیژی ک ای ...

دیدگاه ها متفاوته منم دیدگاه خودم رو گفتم . من اون عذاب و سختی رو بیشتر میپسندم چون توش رشد و پخته شدن هست مثل همون سفری که از ساعت یک شروع میشه جاهای مختلف میبینی تجربیات مختلف کسب میکنی و بالا وپایین و به قول معروف سردو گرم زندگی میچشی ولی اگه فقط بشینی تو هواپیما بپری جایی رو نمیبینی . البته کادو گرفتن و راحتی لذت بخشه ولی آدم ساز نیست. 

عجیب ترین چیزی بود که امروز دیدمالبته توی هرکارس ده سال زمان بذاری موفقیت دارهبهش فکر نکن هرکس مسیر ...

من زیاددیدم ی دختر رفیق بابامداره ارشد شیمی داش دارو قبول شد متولد ۶۷ تازه این بدبخت ک ۲۷ سالشه

۸۵ شد جدی ؟ وای چه از دنیا بیخبرم واقعا بعضی چیزها برامون ارزو شده حتی چیزهایی که یه روز چیزهای معمو ...

صبح بخیر ایران

مبارکش باشه ولی من خودم دوست دارم با تلاش خودم به جایی برسم اگه تو این ده سال میرفت جای دیگه شاغل می ...

طرف باباش داشته خریده

چرا فکر نمی‌کنید اون بچه هم توی اون زندگی سختی کشیده؟ که باباش پول جمع کرده؟

بابای من الان زیر بدهیه خونست و من واقعا دارم سختی میکشم از تفریحات و پوشاک و نوبت دکتر گذشتم 

دندونم رو درست نمیکنم لیزر نرفتم 

کتاب درسی نمیخرم کور شدم با گوشی 

کفش های زمستونیم  واسه چند سال پیشه 

شال و یه کلاه یادم نیستم کی خریدم

تنها چیزی که نو دارم مانتو ست اونم چون بابام میفروشه 

تازه طلاهام رو هم فروختن 

بعله یکی بیاد بگه وای این عرضه نداشت باباش براش خریده

ما سال های توی غربت بودیم به خاطر بابام 

داداشم تا مدت ها روابط اجتماعی بدی داشت 

برعکس بقیه فامیل چرا؟ چون توی غربت بودیم سختی کشید 

هیچ بچه ‌ای اطرافش نبود 

دیدگاه ها متفاوته منم دیدگاه خودم رو گفتم . من اون عذاب و سختی رو بیشتر میپسندم چون توش رشد و پخته ش ...

منم حالت دومو میپسندم چون دهنم سرویس نمیشه برای چیزای ناچیز ک نایی نمونه برام میزارم مثلا اگ قراره سرویس شه مثلا تو تخصص یا سختی درسام سرویس شه این اگ تخصص بیاره ک میاره دستمزد ی جراحیش در یک ساعت برابر دوسه سال ی معلم وپرستلره

من زیاددیدم ی دختر رفیق بابامداره ارشد شیمی داش دارو قبول شد متولد ۶۷ تازه این بدبخت ک ۲۷ سالشه

اونوقت من 21 ساله عزا گرفتم چرا سال اول قبول نشدم

یه لیسانسم دارم شغل با درآمد مناسب هم دارم کنکور هم می‌خونم

همین الان همچین داشتم غصه می خوردم انگار همه سال اول قبول شدن یه دفعه چشمم به تاپیکت خورد🤦🏻‍♀️

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

اونوقت من 21 ساله عزا گرفتم چرا سال اول قبول نشدمیه لیسانسم دارم شغل با درآمد مناسب هم دارم کنکور هم ...

دیگ حمایتم میخا تو نمیتونی سر کار بری و خسته بشی ورشته تاپم بیازی بااین هفت خوان رستم