2777
2789
عنوان

انقدر حرصم میگیره از مجردای سایت که شوهر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 281 پست
اگه برگردم عقب مثل آدم میشینم میخونم درسمو

نصیحتت برای دخترای هم سن خودت درسته 

ازدواج تو دوران مدرسه یا حالا دورانی که درس میخونید خوب نیست.

واین که اوایل ازدواج همه این جورین بعد کمتر میشه رابطه. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
وای ژیلت خیلی موهامو تیره و زمخت میکنه لااقل کرم بزن مگه چند روز تو هفته است؟ قرار شده تا چند وقت آی ...

شوهرمنم مثل شوهر اسی خیلی گرمه من حالم بهم میخوره عذاب میکشم  کمش دیگه سه روز در هفته،چی بگم شاید طرف شما آدم خوبی باشه به به خواسته های زنش احترام بزاره عزیزم مثل شوهر من خر نباشه من از اسم رابطه حالم بهم میخوره

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حداقل بهش بگو پوزیشن هایی انتخاب کنه که اذیت نشی

هر پوزیشینی که باشه... وقتی حالت بده وقتی درد داری وقتی تحمل نداری وقتی وسطش از درد گریه میکنی

چه فرقی میکنه پوزیشن چی باشه

مرا دخمه در خاک ایران کنید
چون وظیفه زن تمکینه حتی اگه نخوادچون مردا نمیفهمن نمیخوای یعنی چیما زن ها تا عشق جاری نباشه حتی نمیت ...

اها منظورت از اون لحاظه خب تو هم حق وحقوقی داری چرا هرچی مرد بگه همون باید باشه بهتر نیس به یه س کس تراپیست مراجعه کنی؟ اگه اذیتی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

چند سالشه مگه؟

یک جا گفتن ۱۹.

حرفشون درسته ولی برای همه صدق نمیکنه.

فقط محدوده سنشون یا کمتر 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اره عزیزم من خودمم خیلی زود ازدواج نکردم ۲۳ بودم ولی بخدا نمیخوام بترسونمتون یا چیزی ولی یه صبر و تح ...

تآره من دانشجوام وترم دو هنوز درسمم تموم نشده 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

هر پوزیشینی که باشه... وقتی حالت بده وقتی درد داری وقتی تحمل نداری وقتی وسطش از درد گریه میکنیچه فرق ...

دخترم  با احترام به همه ی نظرات دوستان فکر کنم یه مشکلی هم این بین هست با یه متخصص زنان هم صحبت کن 

یک جا گفتن ۱۹.حرفشون درسته ولی برای همه صدق نمیکنه.فقط محدوده سنشون یا کمتر

مجرد که بودم کاپی و دنبال میکردم چقدر باهاش درددل میکردم حتی گزارش کار درس خوندم و میفرستادم

"امضاتون"❤️ 

مرا دخمه در خاک ایران کنید