2777
2789

حسادت نمیکنما ولی غبطه میخورم اولا بعد ده سال قبول شد خب بجز افسردگی و حرفایی ک هس ولی جایگاه الانش حسرت خیلیاس ولی باز دمش گرم ک ارزوش حسرت نشد ب محض قبولیم ماشینش ردیف شد

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
منم اگه دخترم دندونپزشکی قبول بشه براش ۲۰۶ میخرم

چرا ۲۰۶ حالا

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه هرگز نمیتونم هضم کنم ده سال پشت کنکور بمونم حتی اگه جایگاه عالی هم باشه مگه قراره چقدر عمر کنم ...

دیگ حالا از وقتی قبول شده یجوری داره عسق وحال میکنه ک ماه ها ک نموندیم اینطور نکردیم

چقد خوب که تلاش کرده به هدفش رسیده ، من نمیگم حتما رشته های دندون و پزشکی اینا باید باشت ولی تمام تلاشمو میکنم برا دخترام بتونم آستیششون رو فراهم کنم و بنظرم ماشین یکیشه حالا هر رشته و شغلی که هدفشون باشه 

چقد خوب که تلاش کرده به هدفش رسیده ، من نمیگم حتما رشته های دندون و پزشکی اینا باید باشت ولی تمام تل ...

کلا پدرشم هرچی بخاع براش کمتر ی هفتع تهیه میکنه

دیگ حالا از وقتی قبول شده یجوری داره عسق وحال میکنه ک ماه ها ک نموندیم اینطور نکردیم

مبارکش باشه ولی من خودم دوست دارم با تلاش خودم به جایی برسم اگه تو این ده سال میرفت جای دیگه شاغل میشد میتونست خودش با پول خودش ماشین بخره حتی اگه اون ماشین پراید بود اون موقع غبطه خوردن داشت من خودم به شخصه غبطه ی کسی رو میخورم که با تلاش خودش به جایی برسه وگرنه کادو که غبطه خوردن نداره

مبارکش باشه ولی من خودم دوست دارم با تلاش خودم به جایی برسم اگه تو این ده سال میرفت جای دیگه شاغل می ...

من رفیق دارم معلمه یا پرستاره از روز اولم سرکار بود ولی جایگاه و مقطع تحصیلی و درامدی و پرستیژی ک این بعد ده سال بدست اورد ب گرد پای اونام نمیرسه مث اینک یکی از ساعت یک با ماشین بره مشهد یکی ساعت ۴ هوایی بزع ولی سریع بزسع

چقدر تاپیک زدی برا این دختر داییت و دویست و ششش

اره واقعا شاید حسودیم شد