2777
2789
عنوان

مشکلاتم با مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 56 پست

مامان بزرگم رفته بود پیش کل فامیل گفته بود که آره فلانی (مامانم) حسودی خواهرش رو میکنه 

طرف گفته بود که فلانی که از خواهرش پول دار تره

گفته بود نه حسادت پسراش رو میکنه -_-

حالا جالب اینجاست که مامانم هم پسر داره و زندگی خالم فاجعه‌است 

ببین پشمام ریخته بودا باور کن اصلا شبیه حرفامم نبود وقتی بهش گفتم من همه حرفاتو شنیدم به اته پته افت ...

بعدم راحت دروغ گفت و انکار

مرحله بعد چسبوندن انگ. حساسیت بهت و کم. محل کردن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پشمام ریخته بودا باور کن اصلا شبیه حرفامم نبود وقتی بهش گفتم من همه حرفاتو شنیدم به اته پته افت ...

من دستش برام خیلی گقته رو شده محل سگم. بهش نمیدم اصلا بمیره هم به هیچ جام. نیست

کسایی ک ریدن روش میره کلفتیشون میکنه

بعد منی ک دخنرشم برا من حس زرنگ بودن میکنه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عزیزم هرجا راحتی برو با هرکسی راحتی رفت و آمد کن 

اصلا زنگ نزن 

به مامانت بگو مستقیما، بگو من واقعا خودم به اندازه کافی ناراحتی دارم زنگ میزنم دلم وا سه شما انگار دعوا داری فعلا زنگ نمی زنم 

بعدم راحت دروغ گفت و انکارمرحله بعد چسبوندن انگ. حساسیت بهت و کم. محل کردن

اصلا باورم نمیشد اینارو میشنیدم 

واقعا گفتم این یه چیز ساده و پیش پا افتاده بود 

تازه مثلا میخواستم براش هدیه بخرم یعنی به امر خوب

برا بقیه چیزا چی میگه

خدا رحم کنه واقعا

ببین اینقدر حرف زد زد زد که نگم برات

چند سال تمام مامانم رو خونه راه نداد نزاشت با خواهر برادراش در ارتباط باشه یا حتی با داییم و خاله 

میگفت میخوام تحریمش کنم 

مامانم تازه ۶ ناه بود زایمان کرده بود کرونا هم داشت اینم اینطوری کرد بدبخت توی غربت قشنگ افسردگی گرفت 

الهی بمیرم براش

عزیزم هرجا راحتی برو با هرکسی راحتی رفت و آمد کن اصلا زنگ نزن به مامانت بگو مستقیما، بگو من واقعا خو ...

ببین قشنگم خونه ما این جور حرف زدن جرم بزرگی داره 

ما جرئتشو نداریم

اگر اینا رو بهش بگم پای شوهرمو میکشه وسط باید پاشم برم دست بوسی و عذرخواهی 

ببین اینقدر حرف زد زد زد که نگم براتچند سال تمام مامانم رو خونه راه نداد نزاشت با خواهر برادراش در ا ...

چی به سر به مادر میاد که اینجوری میکنه بنظرت

بخدا همین چند دقیقه پیش که گوشیو قطع کردم 

گفتم به خودم 

بی عقل تو هم دختر خوبی نبودی براشا 

هیچ وقت نتونسی باهاش صمیمی باشی 

همیشه گارد میگرفتی 

ولی بعد خودمو دلداری دادم 

گفتم تو حتی یه بارم بی احترامی نکردی 

حتی یه بار!

همیشه احساس گناه داشتی 

رحم کن به سادگیت

تاپیکای قبلمو بخونی متوجه میشی کاملا

اصلا باورم نمیشد اینارو میشنیدم واقعا گفتم این یه چیز ساده و پیش پا افتاده بود تازه مثلا میخواستم بر ...

دقیقااا کپ مادر منه بخدا من اینجا بزور تایپ میکنم مادر تصلا حیف ادم شیطانه

دیدیم وقتی براش کادو میگرفتم پشت سرم خراب شمیکرد با نفرت مینداخت اشغالی کسی نبینه ازم تعریف کنه یا همش پشتم میگفت ازه این میاد چند بذابر پولشو میگیره ازم ب دروووغ یا همش میگفت این هیچی بلد نیست این اصلا تو. خونه برام یه بشقاب بلند نکرد و... درحالی ک. خودش یه اشپزی بلد نبود چون میدونست من جیا ازم بر میاد میترسید من درست کنم نا بلدی خودش به چشم بیاد الان میگه والا من نمیدونم تو چرا برا من ماری نکردی برا شوهرت کلفتی میکین

گفتم. من خونه خگدم. خانومی میکنم ولی تو ازم کلفتی میخواسنی ببین تسی از حرص میمیره وقنی بقیه میبینن و ازم تعریف میکنن اتیش میگیره

من دستش برام خیلی گقته رو شده محل سگم. بهش نمیدم اصلا بمیره هم به هیچ جام. نیستکسایی ک ریدن روش میره ...

عزیزم. 

میفهمم چقدر قلبت درد میگیره که عزیزترین فردت به محبتت و خلوص نیتت شک داره 

اما بقیه مورد اعتمادشن

کاش من یه راهی پیدا کنم واقعا

عزیزم. میفهمم چقدر قلبت درد میگیره که عزیزترین فردت به محبتت و خلوص نیتت شک داره اما بقیه مورد اعتما ...

من مدتها یاد مارش میوفتم قلبم بدجور درد میگیره از خواب میوفتم جوری ک از شدت خواب دارم اما نمیتونم بخوابم حالم بد میشه علنا زجر روانی میکشم 

عزیزم بر خلاف تمام حرفایی که تا الان شنیدیم،احترام پدر و مادر در صورتی واجبه که اون ها برای تو سمی نباشن،والدینی که آزار دهنده هستن همون بهتر که ازشون فاصله بگیری.

دیگه زنگ نزن 

اینقدر زندگیتو پر کن از ورزش تفریح کارای خونه و بیرون که وقت زنگ زدن هم نداشته باشی.

خلاص