2777
2789

خودش یه رشته خوب میخونه وضعیت شغل باباش سه تا خونه دارن و دوتا زمین و  یه کارگاه با یه شغل دولتی خودش قیافه ی خیلی زیبایی نداره اما عیبی نداره تو چهرش ولی کارمند ها رو رد میکنه و میدونم که قصد ازدواج داره ولی چرا رد میکنه کارمند ها رو🥲

دانشجوی پزشکی 🩺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب کارمندی چیزی نداره جز یه حقوق بخور و نمیر ، حتما دنبال شغل پردرآمدتر هست

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
پرسیدن داره؟ چون شوهر پولدار میخواد

خب به همون واسطه بگه چرا خواستگاری رسمی میان بعد میگه نمیخوام 😕 خب پس یعنی از فی لتر اولیه رد میشن و قبول میکنه دیگه

دانشجوی پزشکی 🩺

بعضیا خاستگار داشتن رو نشونه کلاس میدونن😂ولی خب ازکجا میدونی فقط بخاطر کارمند بودن رد میکنه؟

خب چون طرف قیافه و خانواده خوبی داره معمولا از لحاظ فرهنگی هم نزدیکن🥲 

دانشجوی پزشکی 🩺

خب به همون واسطه بگه چرا خواستگاری رسمی میان بعد میگه نمیخوام 😕 خب پس یعنی از فی لتر اولیه رد میشن ...

میخواد خوب بسنجه طرف رو یه وقت لگد به بختش نزده باشه... مثلا از نظر مالی یا هر چیزی یه وقت موردی نباشه که اطلاع نداشته باشه، خوب واکاوی کنه بعد رد کنه

امضا ندارم اثر انگشت زدم