2777
2789

ولی ی دختر بهتر از اون رو پیدا کنه و قبلی رو کلا فراموش کنه و حتی بهش پیشنهادم نده و بره با همون جدیده؟ 

چون حس میکنه ک دختر اولیه ک روش کراشه ممکنه بهش پا نده و ضایع شه یا شایدم فکر میکنه در حدش نیست...

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

واضحا بله

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واضحا بله

یعنی ی کیس خوب و بخاطر اینکه ممکنه رد بشه میذاره کنار میره با ی دختری ک کمتر سخت گیره؟ 

بله هرچیزی از پسرا بر میاد 

اگر اونقدر عاشق بود هرجور شده میرفت جلو و حرفشو به دختره میزد حتی اگر بهاش پس زدنش باشه حرف دلشو میزد اگر نزد اونقدر عاشق نبوده یه کراش ساده باشه

مردا بهتر از زناشونم پیدا کنن زنشونو میزارن کنار چ برسه ب کراش

نه خب اون زنشه فرق داره این حتی دوس دخترشم نیست ک بخواد ولش کنه حتی ابراز علاقه مستقیم هم نکرده ولی نخ هایی داده ک گویای علاقشه

شاید توهم داره ک روش کراشه و‌ واقعا پسر روش کراش نباشه

نه توهم نیست پسره واسش کادو خریده برده بهش بده.توهمه این؟ 

نه خب اون زنشه فرق داره این حتی دوس دخترشم نیست ک بخواد ولش کنه حتی ابراز علاقه مستقیم هم نکرده ولی ...

منم همینو میگم دیگ مردا بیشترشون مثلا بهتر از زن خودشونو ببین میرن سمت طرف دیگ چ برسه ب اینک مثلا کراش و اینا باشه

بله هرچیزی از پسرا بر میاد اگر اونقدر عاشق بود هرجور شده میرفت جلو و حرفشو به دختره میزد حتی اگر بها ...

احتمال ترسو بودنش هم هست؟ یعنی عاشقش باشه ولی ترس از رد شدن یا اینکه در حد دختره نباشه نذاره بره جلو

یعنی ی کیس خوب و بخاطر اینکه ممکنه رد بشه میذاره کنار میره با ی دختری ک کمتر سخت گیره؟

اره ممکنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد