2777
2789
عنوان

مشکلاتم با مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 56 پست
عزیزم. میفهمم چقدر قلبت درد میگیره که عزیزترین فردت به محبتت و خلوص نیتت شک داره اما بقیه مورد اعتما ...

بیا راه منو در پیش بگیر من فقط ازین راه نتیجه دو طرفه گرفتم تا حدودی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چی به سر به مادر میاد که اینجوری میکنه بنظرتبخدا همین چند دقیقه پیش که گوشیو قطع کردم گفتم به خودم ب ...

ولش کن هر زنی لیاقت مادری نداره 

اینا خانوادگی اینطورین

دایی مامانم پسر جوونش خودکشی کرد

نیم ساعت بعد از خاکسپاری بابام رو کشیده کنار راجب خاله هام غیبت کرده 

فکر کنم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقااا کپ مادر منه بخدا من اینجا بزور تایپ میکنم مادر تصلا حیف ادم شیطانهدیدیم وقتی براش کادو میگرف ...

عزیزززرم🥲🥲

تو خیلی اذیت شدی خیلی زیااااد 

نه مامان من اینجوریه که هر کادویی به چشمش نمیاد 

فقط مارک و برند 

همه چی با پول براش ارزش میگیره

رابطش با آدما بیشتر بر اساس کلاس و درآمده و این چیزاس

به شدددددت دنبال اینه بقیه از همه ابعاد زندگیش تعریف کنن

بخون تاپیکامو 

متوجه میشی چه استرسی من میکشم هر وقت اونجا میرم

عزیزززرم🥲🥲تو خیلی اذیت شدی خیلی زیااااد نه مامان من اینجوریه که هر کادویی به چشمش نمیاد فقط مارک و ...

برا من خیلی ده انا رو نمیکنه ولی متوجه میمش الانم دیگه حتم دارم ک نرمال نیست مشکل داره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چیکار کنم بهش زنگ نزنم؟

ن زنگ نزن بذار اون بزنگه بعد خودت عین خودش بی حال حرف بزن با لحن خودت وقتیم گفت چته بگو هیچی یبار عین خودش باش و حساست نشون نده 

قطعا همینه مادر منم کلی ندیده گرفته شده که همش توهم احترام گرفته نشدن دارن

ن بابا این ندید گرفته نشده از بچگیش بی شعور بوده کلا عقده جلب توجه داره حسادت بیش از حد

ن زنگ نزن بذار اون بزنگه بعد خودت عین خودش بی حال حرف بزن با لحن خودت وقتیم گفت چته بگو هیچی یبار عی ...

خیلی پشت سرم به بابام یهو حرف میزنه 

یا میره به بقیه میگه 

من یه عادت بد دارم اگر ادای انرژی منفی هم بگیرم کلا انرژیم میوفته

ببین مثلا من درس دارم

یهو زنگ میزنه طلبکاره که چرا من زنگ نزدم چرا من احترام نذاشتم

اخه ببین من هر وقت زنگ زدم همش حواسش به سریالش بوده

یا با بقیه حرف میزده همزمان 

خب من کلافه میشم

بهم برمیخوره

ن بابا این ندید گرفته نشده از بچگیش بی شعور بوده کلا عقده جلب توجه داره حسادت بیش از حد

مامان من شبیه مادربزرگش داره میشه

همش میگه فلانی احترام نذاشت

فلانی کاری نکرد 

از همه توقع داره 

و خب تهش قربانی خودشه

خیلی پشت سرم به بابام یهو حرف میزنه یا میره به بقیه میگه من یه عادت بد دارم اگر ادای انرژی منفی هم ب ...

وایی ببین اینایی ک میگی انمار مادر منو گفتی😐😐😐دقیقا بی حرمتیه اسمش 

مثلا همزمان با بقیه حرف میزنه بگه وتی من سرم خیلی شلوغه دورم شلوغه ادم مهمیم

ببین تاوقتی بری دنبالش اون دون میپاشه

من زدم عین خودش

زنگ نزدم شروع چردم کم محلی خودش زنگید چند بار اول طلبکار و شاکیییی منم هی بهونه با لحن عادی و خوبا یا پری یا کار دیگه بهونه میکرذم اون دوبار زنگید من یبار کم کم بیشترش کردم اون 3باز میزنگید من یبار بعدم ولش کرذم علنا عادتش شد خودش زنگ بزنه بدون طلبکار شدن فهمیدم من تغییر کردم و این مدل جدبدمه

گمونم تو هم عین من تو بچگی خشونت و کم بگد محبت دیدی از مادرت و خیلی دنبال رضایتش بودی چون اینجوری بدتر میکنن و جرو مادرای سمی هستن

مامان من شبیه مادربزرگش داره میشههمش میگه فلانی احترام نذاشتفلانی کاری نکرد از همه توقع داره و خب ته ...

فاز بزرگ بودن بر میدارن بعدم کسی بهش بگه مادر بر میخوره 😂😂😂اینا با خودشون درگیرن

ببین نبین میخندما من تا چند ماه حال ردانیم بدجور داغون بود اصلا خواب نداشتم هنش خود خوری 

میدونی جریان این دلتنگیت و حس عذاب وجدانت چیه؟ ابدا تو ادم بدی نیستی همه اینا سیاست و بازی روانی مادرته ک بهش میگن روانشناسی زرد

علت دلتنگبت چیزی بنام تار اتری هست

فک کن احساساتت ب مادرت عین ی بند نامرعی بهش وصله و ازت انرژی میکشه باید اینو قطع کنی وگرنه بازی ادامه داره من تا حدودی موفق شدم قطعش کنم

خیلی پشت سرم به بابام یهو حرف میزنه یا میره به بقیه میگه من یه عادت بد دارم اگر ادای انرژی منفی هم ب ...

چرا زنگ میزنی؟

فرض کن نیست 

جدی میگم به روانت رحم کن

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

ببین خیلی وقته زدم به کتف چپم اما تو دلم ناراحتم انرژیم گرفته میشه

پدر منم همینجوریه میفهمم چی میگی انرژیم میرفت خیلی هی به خودم گفتم نباید. بذاری لحن اون تورو خراب کنه . دیگه الان قیافه هم بگیره برام عین خیالم نیست