2777
2789
عنوان

کی گفته بدون روغن نمیشه غذا درست کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 41 پست

منم جدیدا دارم اینکارو میکنم😍😍 امروز لوبیاپلو درست کردم بدون حتی یک قطره روغن🥰🥰🥰🥰

همیشه سرما میخوردیم عزا میگرفتم ، ولی الان توی سرماخوردگی هم هر چی دلم بخواد میخورم و کاملا بدون روغن درست میکنم🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من امروز قرمه سبزی درست مردم بایه وجب روغن. چراباید این تاپیکو ببینم😂

من آمپول ملیتاید خریدم 5 کیلو کم کردم در یک ماه . اما انواع آمپول لاغری ها ساکسندا ، ویکتوزا، ویکیتاید، ماسیزا ، مونجارو بود ، 

سا یتشون به اسم darmanestan بود اما شمارشونم میزارم که خواستین بخرین 09335554425  چون به من خیلی راهنمایی خوبی کردن تجهیزات پزشکی و پخش داروخانه هست من مشتری ثابت شدم چون دیابت دارم

نه عزیزم من اینقد لاغرم ..روغن مجبورم بزنم بخاطر یبوستم ..خود روغن زیتون برای کبد عالیه

اره خوبه منم هر جا بخوام کم استفاده کنم روغن زیتون میزنم .

مثلا از جای معتبری گرفتیم اما میترسم اصل نباشه

حالا من امروز قرمه سبزی درست مردم بایه وجب روغن. چراباید این تاپیکو ببینم😂

شوهرمن تا یه وجب روغن روی قورمه سبزی نباشه نمیخوره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
کبد چرب لاغر و چاق نداره .

من یبار رفتم دکتر گفتم آزمایش برم ،فک کنم کبدم چربه بهم گفت هفته ای چند بار کله پاچه میخوری 😐گفتم هیچی ..گفت پس پاشو برو از منم سالمتری .قدم ۱۷۰ وزنم ۵۴..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

من کل تابستون رو غذا بدون روغن درست میکردم رژیم حذف قند و چربی گرفتم اوایل برا خودم تنها درست میکردم بعد شوهرم از غذای منم میخورد میگفت روغن میریزی الکی میگی بدون روغنه😂 دیگه برا همه بدون روغن درست میکردم

بعدشم که سرخ کن گرفتیم که راحتتر شدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم همین هستم دلم غش می‌ره برای غذا های چرب و چیلی اما شرایط شوهرم خیلی خطرناکه

عزیزم انشاالله شرتیطتتون بهتر بشه🫂💗

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اره خوبه منم هر جا بخوام کم استفاده کنم روغن زیتون میزنم .مثلا از جای معتبری گرفتیم اما میترسم اصل ن ...

مارک اتکا بخر..فروشگاه اتکا پیداکنی دارن اکثرا ..من هم فرابکرش و دارم هم بکرش قشنگ مشخصه اصله ..بعضیا میخری یه تاریخ تولید نداره روش بدون نام و نشون من یکی خریدم اینقد مونده بود حالت تهوع میگرفتم فهمیدم خیلی مونده برای موهام بدنم استفاده میکنم

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌