2777
2789

دخترم دو سالو دو ماهشه کرونا گرفته علایم خس خس سینه و تنگی نفس ندارم اما سرفه داره بیحالم هست همش غر میزنه گریه می‌کنه دوس داره بغلش کنم فقط هی میگه را لا یعنی خواب بنطرنون ریه هاش درگیر شده؟ آخه دکتر بردمش بهش دارو داد داروشم تموم شد 

خیلی میترسم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من سه ساله هس ویروس رو گرفتیم بهتر شدیم ازیترو هم تموم شده ولی هنوز خلط داریم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

این مریضی طولانیه بچه های من د‌هفته پیش گرفتن خوب شدن اونموقع جوری سرفه میکردن و خس خس داشتن ک هر کدوم ۴تا امپول خوردن امشب پسرم ک ۲سال و ۴ماهشع باز تب کرد پسر منم فقط میگه را ببر منو کمر درد شدم

این مریضی طولانیه بچه های من د‌هفته پیش گرفتن خوب شدن اونموقع جوری سرفه میکردن و خس خس داشتن ک هر کد ...

دختر من متاسفانه نمیزاره براش سرم بزنن داروشم سر وقت نخورد آمپول چی زدن برای بچه دو سالت؟ 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دختر منم یک سال و شش ماهشه توی خواب همش بیدار میشه خواب عمیق و سنگین ندارن بغل میخواد دکتر به شما چه ...

داروهای ک ریختن تو سرم آمپول بتامتازون و آمپول تب بر و تقویتی بود ک نزاشت براش سرم بزنن دوبار انژیوکتو کند رگاشو پاره کرد انقد ک این بچه سمجو و لج بازه اسهال استفراغم گرفته بود همه آب بدنش رفته بود ب زور یکم بهتر شد 

بقیه دارو هاشم شربت آموکسی کلاو و قطره ضد اسهال و شربت زینک پلاس شربت پلارژین کید 

من همش میترسم دور از جونش بمیره 

از کجا فهمیدین کروناست؟ دختر منم خیلی سرفه میکنه نبردمش دکتر ...خودم بهش دارو دادم

کروناس دیگه یکم فکر کنی به اولین کرونایی ک اومدن بود شباهتشو میفهمی 

همین‌که انقد طولانیه و ریه هارم درگیر میکنه

همین الان برا تب پسرم بیدارم اونم به نه میگیره گلوش پر چرک

شمام آنتی بیوتیک خوراکی استفاده کردی برا بچت؟ 

فکر میکنم سفکسیم با یه امپول دیگه ب هر دوشون نصفشو تزریق میکردن

من دوباره بهش آموکسی سیلین دارم میدم بنطرت آموکسی سیلین بهتره یا سفیکسیم 

من دوباره بهش آموکسی سیلین دارم میدم بنطرت آموکسی سیلین بهتره یا سفیکسیم

نمیدونم عزیزم ولی ب نظرم با دکترش دوباره مشورت کن خوده انتی بیوتیک هم دوره داره نباید سرخود بدی حتما پیگیر باش گلم

نمیدونم عزیزم ولی ب نظرم با دکترش دوباره مشورت کن خوده انتی بیوتیک هم دوره داره نباید سرخود بدی حتما ...

اره دوره داره اما عفونتش ک از بین نرفته سرفه می‌کنه سرفه هاش خلطی هست معلومه عفونت داره باور کن من خودم ی ماه نیم پیش گرفتم هنوز سرفه هام و خلطم تموم نشده