2777
2789
عنوان

کی گفته بدون روغن نمیشه غذا درست کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 41 پست
اتفاقا خیلی دلم میخواد بخرم اما جنس خویش ده ملیون پول میخواد که فعلا نمیتونم بخرم ولی تو فکرش هستم

من دارم ولی بنظرم غذا اصلا توش خوشمزه نمیشه، بخاطر همین استفاده نمیکنم و سبک آشپزیمو تغییر دادم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه روغن زیتون با بو و بدون بو داره با بوش خاصیت بیشتری داره

خوب اون که آره ،ولی من هردوتاش و قاطی میکنم بوش کمتر بشه نمیتونم بخورم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چجوریه مگه خوشمزه نمیشه .بادمجون رو خوب سرخ میکنه؟

سرخ میکنه ولی چون اب داخل بافتش رو میکشه خشک میشه ، من مرغ و سیب زمینی و بادمجون توش درست کردم، خشک و بدون مزه بود، بنظرم همین رو گاز بدون روغن درست کنی خیلی بهتره تا الکی هزینه کنی و اونطوری که دوست داری غذارو بهت تحویل نده

چجوریه مگه خوشمزه نمیشه .بادمجون رو خوب سرخ میکنه؟

بادمجون رو من امتحان نکردم

ولی سیب زمینی یکم آب نمک و به کوچولو زردچوبه و در حد یه قاشق روغن میزنم بعد که سیب زمینی نمک گرفت میریزم تو آبکش که آبش بره بعدم تو سرخ کن سرخ میکنم مث تو روغن پوک و خوشمزه میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
همون تا روغن سیاه روشو نبینن تعریف نمیکنن🥴

دقیقا

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....