2777
2789
عنوان

طلاق درده

256 بازدید | 32 پست

۱۲ ساله جدا شدیم 

کم مونده دق کنم دلم براش تنگ شده خیلی دوس دارم گوشیو بردارم زنگ بزنم بگم خواستم احوال ت بگیرم

اما اما 

وقتی فکر میکنم ازدواج کرده و بچه داره دیگه بخودم اجازه نمیدم اصلا 

زندگی مکن تو اوج جوانی پرپر شد 

بنظرتون اونم به من فکر میکنه 

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بعد ۱۲ سال هنوز تو فکرشی🥺اونم تا این حد 

بمیرم الهی...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چرا نابود شدم از تاپیک شما ⭕

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

خودت پر پر کردی عزیزم حیف جونیت نیس به یه رابطه تموم شده فکر کنی و خرابش کنی؟توم وارد یه رابطه جدید و درست بشو

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
از هم دور شدین دیگه بدی هاش از یادت رفتهاگه‌خوب بودکه جدا نمیشدیبه این فکر‌کن

من تموم بدی هاشو خریدار بودم.  اون طلاق خواست 

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

دیگه بعد از ۱۲ سال جدایی و زن و بچه داشتن فک نکنم بهتون فکر کنه یعنی مطمئنم این مردا مثل زنا نیستن که دوروزه همچی یادشون میره بخصوص اینکه طلاق گرفته

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه