2777
2789
عنوان

کسایی که حقوق خوندین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست
مدارس غیر انتفاعی الان از خداشون امثال تو رو استخدام کنن

خب اونا فک کنم اصلا حقوق درست حسابی نمیدن 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من پفک میخوااااااام😭😭😭

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پفک میخوااااااام😭😭😭

عزیزممم😂💙

دعا کن من از این سردرگمی در بیام برات کلی پفک میخرم😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

عزیزممم😂💙دعا کن من از این سردرگمی در بیام برات کلی پفک میخرم😂

باشه باشه

قول دادیا

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

باشه باشهقول دادیا

قول قول 💜

یادم میمونه😘

دعا کنیاااااا

من سه ترم خوندم انصراف دادم باید واقعاااا خیلی بخونیی

حقوق خوندین؟

دولتی ؟

چرا انصراف دادین ؟

بله نه آزاد با سوابق بهش علاقه نداشتم

پذیرشش سخته؟

سلام دوست عزیز حقوق رشته خوبیه اما به شدت سخته به همین راحتی وکالت قبول شدن نیست خیلیا که خوندن برای آزمون شاید ۸ بار ۱۰ بار پشت کنکور وکالت موندن اما برای بعضی‌ها به شدت راحت و بار اول هم قبول شدند این بستگی به دید شما دارد چقدر علاقه دارید و چقدر پشت کار خودم امسال آزمون دادم اما هنوز منتظر جوابم سوالات به شدت مفهومی ،بستگی به خودتون داره علوم تربیتی هم رشته خوبیه اما به نظرم از یک مشاور تحصیلی هم کمک بگیرید حقوق خوبه من دوست دارم وکیل بشم اما سخته انشاالله همگی موفق بشیم ه هر صورت رشته‌ای است که پروسه دارد اما آخرش قشنگ