2777
2789
عنوان

کسایی که حقوق خوندین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست
سلام دوست عزیز حقوق رشته خوبیه اما به شدت سخته به همین راحتی وکالت قبول شدن نیست خیلیا که خوندن برای ...

سلام عزیزم 💜

ممنون از راهنماییت 

من فعلا هدفم ازمون وکالت نیست بیشتر به خود رشته دارم فکر میکنم

خود رشته فارغ از ازمون وکالت خیلی سخته؟

چه درسایی دارین مثلا؟

با لیسانسش میشه جایی استخدام شد یانه؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دانشجوی حقوقم دانشگاه سراسریباید به شدت درس خون باشی و همون اول پایه رو قوی کنی تا بتونی ازمون وک ...

اگه هدفت ازمون وکالت نباشه چی ؟

خود رشته ی حقوق سختیش چقدره؟

ترم چندی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره