دخترmشیطون مدیر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 465 عنوان دوستم زنگ زده دخترخالم ازدواج کرده | مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 69 پست دوستم زنگ زده میگ بالاخره دختر خالم ازدواج کرده تو هنوز ازدواج نکردی حالم خوب بود ناخودآکاه حالم بد شد دپرس شدم 1403/10/15 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترmشیطون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 465 میگفتی اتفاقا دختر عمه منم طلاق گرفته تو هنوز داری هنوز شوهرتو تحمل میکنی اره واقعا ولی من دلم نمیاد دل بشکونم میگم فردا میخام بمیرم
یاسی03 عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2132 کار خوبو تو کردی منم باید بزارمش کنر واقعا حرفایی ک میزنه حالمو بد میکنه بهم میریزه منو بیخود میکنه مگه ازدواج هنره ؟>
میثم185 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 4 گلزارم بیاد خواستگاریم میگم برو درود بر تو کار خوب رو شما میکنی
دخترmشیطون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 465 بیخود میکنه مگه ازدواج هنره ؟> خیلی عن گویی میکنه مثلا میگ چون کلی دوست پسر داشتم همه پسرا رو میشناسم ولی شوهرش و داداشش از بقیه جداهستن
بهییی۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1275 درود بر تو کار خوب رو شما میکنی عالیههم شغل گیر میارم هم زندگیمو میکنمدیگه پولامم خرج زندگیه متاهلی و بچه داری نمیشه 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません. 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_
یاسی03 عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2132 خیلی عن گویی میکنه مثلا میگ چون کلی دوست پسر داشتم همه پسرا رو میشناسم ولی شوهرش و داداشش از بقیه جد ... معلومه داره بهت حسودی میکنه
فاطیمآقوی عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 219 😞 نابودم🙂دو شب پیش شنیدممامانم میدونستمیخواست ارومم کنه بغض میکرد🙂 دختری از تبار مَشَد😍❤
دخترmشیطون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 465 ازدواج جز بدبختی هیچی نداره. خدارشکر مجردم اره جز دردسر هیچی نداره دقیقا
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 5767 اره واقعا ولی من دلم نمیاد دل بشکونم میگم فردا میخام بمیرم اسم این دل شکستن نیست تربیت کردن آدمی هست که باید این چیزا رو کودکی یاد میگرفته من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
18sna عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 7485 نابودم🙂دو شب پیش شنیدممامانم میدونستمیخواست ارومم کنه بغض میکرد🙂 دختر خالت میدونست؟ چرا رفتنخواستگاری اون به نظرت؟