دخترmشیطون مدیر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 467 عنوان دوستم زنگ زده دخترخالم ازدواج کرده | مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 69 پست دوستم زنگ زده میگ بالاخره دختر خالم ازدواج کرده تو هنوز ازدواج نکردی حالم خوب بود ناخودآکاه حالم بد شد دپرس شدم 1403/10/15 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 5742 میگفتی اتفاقا دختر عمه منم طلاق گرفته تو هنوز داری هنوز شوهرتو تحمل میکنی من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
zyaps عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6187 خودشم 1ساله عقد کرده میگ تو موندی ما یکی دیگ ازمون رفت بلاکش کن بابا این عقده بازیا چیه هرکه یک سرنوشتی داره
دخترmشیطون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 467 بگو دخترخالم تنها هنرش ازدواج کردن بوده؟ از دست اورد های دیگش بگو شرمنده شیم چرا انقد راحت دل یکیو میشکونن اخه بول شما از هنرای دیگ بگو
دخترmشیطون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 467 میخواستی بگی ککه خوریش به تو نیومده دخترخاله ی خودشه
دخترmشیطون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 467 میگفتی پس تو چ غلطط داری میکنی خودشم 1ساله عقده
میثم185 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 4 ازدواج جز بدبختی هیچی نداره. خدارشکر مجردم انشالله همین جور که دوست داری ادامه پیدا کنه
فاطیمآقوی عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 219 من کسی که دوسش دارم رفته خواستگاری دختر خالم🙂 دختری از تبار مَشَد😍❤
دخترmشیطون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 467 من بعد 27 سال رابطمو با دوستم به طور کامل قطع کردم کار خوبو تو کردی منم باید بزارمش کنر واقعا حرفایی ک میزنه حالمو بد میکنه بهم میریزه منو
18sna عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 7484 خودشم 1ساله عقد کرده میگ تو موندی ما یکی دیگ ازمون رفت تنها دستاوردشون اینه منم یه دوستی دارم هر موقع زنگ میزنه میگه ازدواج نکردی؟ کی ازدواج میکنی
دخترmشیطون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 467 من کسی که دوسش دارم رفته خواستگاری دختر خالم🙂 الهی بمیرم من
بهییی۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1264 انشالله همین جور که دوست داری ادامه پیدا کنه گلزارم بیاد خواستگاریم میگم برو 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません. 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_
دخترmشیطون مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 467 تنها دستاوردشون اینه منم یه دوستی دارم هر موقع زنگ میزنه میگه ازدواج نکردی؟ کی ازدواج میکنی بخدا دقیقا هروقت زنگ میزنه اینو میگ بهم