2777
2789
عنوان

های گایز🤚 اینجا آزاد آزادین دفتر یادداشت شما بفمایید بحرفید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتم با دوستم چت میکردم یهو زد تماس واتساپ این یعنی چی عکس

دوستت قطع کرد؟؟

اون تماس بیصدا شد اون یه میکروفون پایینه اون میکروفونو روش زده بیصدا کرده میکروفون رو به اصطلاح میوت کرده یا خودت کردی

°•○به توکل نام اعظم خدا○•°     ♡*بسم الله الرحمن الرحیم*♡

شما سنت به تله تکست نمیرسه مگه اینکه سن رو فیک زده باشی 🥴

نه والله درست زدم

سنم۲۴ هست

و تله تکس شبکه دو قشنگ یادمه باشگاه پرواز کاپیتان بچه ها پیام میفرستادن یه حال دیگه داشت

اندازه خری درس خوندمسوالاش بی مزه بودجامعم زیر ۲۰ نمیمومد ،معلمه عوض شد بیچارمون کرد بس بیخیالی کرد ...

۲۰ شدن یا نشدن خیلی فرقی به زندگیت نمیکنه دغدغشو نداشته باش ارزششو نداره

نه والله درست زدمسنم۲۴ هستو تله تکس شبکه دو قشنگ یادمه باشگاه پرواز کاپیتان بچه ها پیام میفرستادن یه ...

اره همه شبکه ها داشت ولی مال ۳ سرگرمی و چیستان و لطیفه هم داشت 🥲

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

۲۰ شدن یا نشدن خیلی فرقی به زندگیت نمیکنه دغدغشو نداشته باش ارزششو نداره

باید داشته باشم چون ایمدم به درس وابستس

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اره همه شبکه ها داشت ولی مال ۳ سرگرمی و چیستان و لطیفه هم داشت 🥲

شماره۵۰۰یا۵۱۰ بود سرگرمی و پیام و چیستان و و نوشته هایی داشت که من از رو اونا انشا مینوشتم😀

شماره۵۰۰یا۵۱۰ بود سرگرمی و پیام و چیستان و و نوشته هایی داشت که من از رو اونا انشا مینوشتم😀

اره افرین شماره داشت  من هنوز توی یه. دفتر اون چیستان ها و مینوشتم دارمش یادداشت میکردم 😅

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

من خیلی غصه دارم 

ولی نه حال گفتن دارم ، نه گفتنش دردی رو دوا می‌کنه

پس خودخوری رو استارت میکنم

شما ادامه بدید💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎