2777
2789
عنوان

های گایز🤚 اینجا آزاد آزادین دفتر یادداشت شما بفمایید بحرفید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 47 پست
همش الکی دلتنگم حس میکنم دور دنیا رو هم بگردم بازم همین جور میشمحس میکنم اینجایی ک هستم جای من نیس

کشور منظورته یا کلا شرایط زندگیت خانوادت!!

°•○به توکل نام اعظم خدا○•°     ♡*بسم الله الرحمن الرحیم*♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میخام دغدغه ی هم نوع هامو بدونم حال آدمارو انسانارو بدونم میخام بدونم با۲۴ سال سن رسال من چیه از زندگیم

میتونم کمکی کنم که انسان ها از انسان بودنشون شکر گذاری کنن!!

بچه ها شما تله تکس یادته؟؟اینجا منو یاد تله تکست میندازه😂😂

شما سنت به تله تکست نمیرسه مگه اینکه سن رو فیک زده باشی 🥴

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

استرس دارممم خبر بد شنیدمنمیگم که کسی ناراحت نشه

چه خبری شنیدی شاید زندگی اینطور نوشته که من بخام بگم حرف دلتونو بزنید و تو چیزی که نمیتونی به کسی بگی رو اینحا بگی و دلت نجات بگیره

امتحان جامعه ۳ رو ریدم👩‍🦯💔

غمت نباشه من موقع دانش آموزی سر درس ها یه اضطرابی میگرفتم که انگار مرگم رسیده قلبم وایمیستاد ولی فهمیدم که هیچ ارزشی نداشته ببین تو اونو اونقدر میتونستی بخونی یا اصلا خوشت نیومد نخوندی و به اون اندازه جواب دادی مهم نیست همین

غمت نباشه من موقع دانش آموزی سر درس ها یه اضطرابی میگرفتم که انگار مرگم رسیده قلبم وایمیستاد ولی فهم ...

اندازه خری درس خوندم

سوالاش بی مزه بود

جامعم زیر ۲۰ نمیمومد ،معلمه عوض شد بیچارمون کرد بس بیخیالی کرد و درسا رو برامون تلنبار کرد...

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯