2777
2789
عنوان

های گایز🤚 اینجا آزاد آزادین دفتر یادداشت شما بفمایید بحرفید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 47 پست
همش الکی دلتنگم حس میکنم دور دنیا رو هم بگردم بازم همین جور میشمحس میکنم اینجایی ک هستم جای من نیس

کشور منظورته یا کلا شرایط زندگیت خانوادت!!

°•○به توکل نام اعظم خدا○•°     ♡*بسم الله الرحمن الرحیم*♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرم درد میکنه خواهر بزرگم اذییتم میکنه

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。... 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。

من میخام دغدغه ی هم نوع هامو بدونم حال آدمارو انسانارو بدونم میخام بدونم با۲۴ سال سن رسال من چیه از زندگیم

میتونم کمکی کنم که انسان ها از انسان بودنشون شکر گذاری کنن!!

استرس دارممم خبر بد شنیدمنمیگم که کسی ناراحت نشه

چه خبری شنیدی شاید زندگی اینطور نوشته که من بخام بگم حرف دلتونو بزنید و تو چیزی که نمیتونی به کسی بگی رو اینحا بگی و دلت نجات بگیره

امتحان جامعه ۳ رو ریدم👩‍🦯💔

غمت نباشه من موقع دانش آموزی سر درس ها یه اضطرابی میگرفتم که انگار مرگم رسیده قلبم وایمیستاد ولی فهمیدم که هیچ ارزشی نداشته ببین تو اونو اونقدر میتونستی بخونی یا اصلا خوشت نیومد نخوندی و به اون اندازه جواب دادی مهم نیست همین

غمت نباشه من موقع دانش آموزی سر درس ها یه اضطرابی میگرفتم که انگار مرگم رسیده قلبم وایمیستاد ولی فهم ...

اندازه خری درس خوندم

سوالاش بی مزه بود

جامعم زیر ۲۰ نمیمومد ،معلمه عوض شد بیچارمون کرد بس بیخیالی کرد و درسا رو برامون تلنبار کرد...

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯