2777
2789

شوهرم واقعا هم خیلی بد دهنه تو دعوا بدترین توهینا رو می‌کنه به خانوادم و این که همه رو بیشتر از من دوست داره مثلاً هر کمکی از دستش بر بیاد برای فامیلاش می‌کنه ولی یه بار برادر من ازش چادر مسافرتی خواست نداد بهش میگه از خانوادت بدم میاد هر چی بشن به درک ولی خانوادم نمی‌دونن و دوستش دارن من قبل از ازدواج دختر مستقلی بودم سرکار میرفتم پول داشتم ولی الان همه رو از دست دادم سرکار نمیرم چون خونمون اطراف تهران و به همه جا دوره باشگاه میخواستم برم شوهرم همیشه میگه پول ندارم و پول نداد برم دلم میخواد جدا بشم پیشرفت کنم و زندگی خوبی رو برای خودم بسازم ولی نمی‌خوام خانوادم بدونن و غصه بخورن موندم تو دو راهی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونوادت غصه رو موقعی میخورن که با یه بچه خدایی نکرده با چشم گریون میای میگی شوهرم عوضیه اول کارت رو ...

چطوری برم سرکار خونمون به همه جا دوره ولی از این زندگی تکراری خسته شدم 

سرویس مترو بلاخره یه راهی پیدا کن

این آدم نمی‌خواد من پیشرفت کنم میخواد همیشه خونه بمونم که بتونه بزنه تو سرم میخواد عقده هاشو خالی کنه من تا وقتی زن اینم هیچ کاری نمیتونم بکنم