2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یه نگاهی به تاپیک کردم وچون از قبل هم میشناسمت به نظرم شوهرت دوستت داره ولی ازدواج با تو خی ...

نمیدونم..

فقط مطمئنم از جونش بیشتر دوسم داره ... 

اینایی ک میگی بررای من صدق نمیکنه..

تعریف از خودم نباشه خوشگل که هستم  ولی با بودنش با من آبروی خودشم برد بیشتر تا اینکه غرور پیدا کنه...

جواهرجان چه مدت با عموش رابطه داشتی؟چطور اجازه داد بری با برادرزادش؟

حدود یه سالی شد 

ببین خودش فهمیده بود میومد میگفت فلانی( همسرم یعنی)  به خاطر تو میادا ...   میاد اینجا چشمش تو رو گرفته..

یه بار بهش گفتم منم اونو میخوام... 

حدود یه سالی شد ببین خودش فهمیده بود میومد میگفت فلانی( همسرم یعنی) به خاطر تو میادا ... میاد این ...

باید فراموش کنی

تجربه و عبرت بگیری

به خاطر اینکه توسن جوانی خدا بهت نظر کرده 

راستی من و شما هم سنیم فکر کنم توی شهر هم هستیم

توبه واقعی کن میدونم دست از پا خطا نمیکنی ولی ته دلت رضایت خدا رو بخواه 

اینطوری همه چیز راست و ریس میشه

نه شوهرم اصلا عمدا نمیخواد دلمو بشکنه گاهی چیزی میگه خودش از منم ناراحت تر میشه.. از قصد و با نین تح ...

عزیزم اشتباه فکر میکنی.بجان بچهام با هیچ مردی نبودن همه فامیل اومدن خاستگاریم ولی بخت بدم با مردی ازدواج کردم که فکر میکنه با همه مردا بودم.حتی جرعت بیرون رفتنم ندارم.خاستم بگم به ذاته مرده اینجور به خودت نگو

نمیدونم..فقط مطمئنم از جونش بیشتر دوسم داره ... اینایی ک میگی بررای من صدق نمیکنه..تعریف از خودم نبا ...

عزیزم چرا اینجور راجب خودت میگی اگه تو همون جواهر قدیمی که هم مستقل بود هم با اعتماد بنفس  که حتی تو فضای مجازی هزار نفر لحظه شماری میکردن برای تاپیک هاش اینقدر قلم زیبایی داشتی مثل رمان  و خیلی ها هنوزم پیگیرت هستن ... بعد چرا ابروش بره اتفاقا باید به وجودت افتخار کنه اینجور چیزها و اصلا روش نگو مردها همون لحظه میگن نه اینجور نیست کلی ازت تعریف میکنن بعدها تو خلوت خودشون میگن راست میگه نکنه اینجور هست که خودش میگه و حتما از خداش بوده زن من شده به این خاطر میگم مغرور میشن  اصلا نباید نقطه ضعف دستشون داد و فکر کنن خیلی عاشقشون هستی و چون بعدها خیلی راحت تو روی آدم میگن تو که کشته مرده من بودی .خیلی حرفایی دیگه 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
عزیزم چرا اینجور راجب خودت میگی اگه تو همون جواهر قدیمی که هم مستقل بود هم با اعتماد بنفس که حتی تو ...

چی بگم عزیزم..

لطف داری...

میدونه ک واقعا دوسش دارم..

اصلا این چیزی نیست ک بخواد بد باشه برام.. 

میدونه واقعا عاشقش شدم 

عزیزم اشتباه فکر میکنی.بجان بچهام با هیچ مردی نبودن همه فامیل اومدن خاستگاریم ولی بخت بدم با مردی از ...

این با چشم خودش دیده همه چیو

دیگه از فکر و اینا گذشته..

هر چی ام ندیده بود خودم گفتم

ارررررره ....این کلمه رو دقیقا گفت همون یه بارررم گفت دیگه نگفت.....وای اره فسنجون پختم اومد خونه.. ...

جواهر عزیز منم پابه پات اون روزا بیاد روزای عاشقانه ام شادی کردم و اشک شوق و گاهی اندوه ریختم.روزای قشنگی داشتی و انشالله هنوز هم داری.ولی قبول کن بعضی چیزا باید ناگفته بمونه حتی برای نزدیک ترین آدم زندگیت همسرت.چون همونا بعدا چماق میشه روی سرت

اره همسرم...گفت امروز زودتر میام پیشت ..هنوزم برام رویاست...اینکه بگه زودتر میام ک پیشت باشم

این خیلی خوبه که هنوزم اینهمه عاشقانه دوستش داری.ولی مرد جماعت اگه بفهمن زیاد دوستشون داری یکم قیافه میگیرن.بهتره زیاد خودتو شیفته نشون ندی گلم.بزار اون همیشه تشنه ات باشه.