2777
2789

حالا که خدا نگاهت کرده و همچین همسری بهت داده با مادرت و یادآوری گذشته خرابش میکنی؟

واقعا حیف

قرص خوردنت رو هم میفهمه و به خاطر این پنهان کاری بازم ازت دلخور میشه و ناراحت

بچسب به زندگیت

توبه کن نه برای اینکه شوهرت خوش حال بشه بخاطر خدا 

رضایت خدا رو جلب کن نه بنده خدا

اینطوری زندگیت نرمال میشه

الان هرچقدر ناراحتی و عذاب میکشی به خاطر اینکه فراموش کردی خالق را

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا اصن ربطی به اون نداره،حالا مردایی هستن زناشون بعد ازدواج خیانت میکنن میبخشنش و تو دلشونم میگن ...

دقیقا 

ما از این شانس ها نداریم خیانت کنیم کشته میشیم.

هنوز نه خیانت کردم ونه فکر خیانت .اینه زندگیم

اینو که میگم نمیخام دلت رو خالی کنم یا بدبین ..ولی چیزی که هست کسایی که خودشون اینکاره بودن همیشه تر ...

اره دقیقا .

ولی متاسفانه من ساده دل هیچی پیدا نکردم ازش.

شایدم زیادی زرنگه.

ولی چنان خودش رو پاک ومعصوم جلوه میده که نگو ونپرس

حالا که خدا نگاهت کرده و همچین همسری بهت داده با مادرت و یادآوری گذشته خرابش میکنی؟واقعا حیفقرص خورد ...

میتونم بپرسم از کجا فهمیدین توبه نکردن و یا خالقشونو فراموش کردن؟

خولش خوب متوجه شده حالا اگه بخوان برای شما توضیح بدم سختهتوی متن خودش عینا نوشته

یه اشتباهی بوده برا سالها پیش و الانم پشیمونه از ته قلبش،

پس توبشو کرده،

بنظر من از بس از بچگی تروما رد کردن به قول خودشون الان گاهی از یه جایی میزنه بیرون، افسردگی لامصب چیزی هست که ادم و از زندگی ساقط میکنه اگه تا الانم کاری دست خودش نداده و بلایی سر خودش نیاورده خیلیه و قطعا تواین شرایط روحی که کسی اطرافش نیس برا دردودل،

فقط دردشو ب بالاسریش میگه و خداشم فراموش نکرده

یه اشتباهی بوده برا سالها پیش و الانم پشیمونه از ته قلبش،پس توبشو کرده،بنظر من از بس از بچگی تروما ر ...

همون قدر که من از ایشون میدونم شما هم میدونی نه بیشتر

هر کسی بع اندازه برداشت خودش میخواد هم دردی کنه و همدلی

به نظرم من باید واقعیت و گفت 

یه اشتباهی بوده برا سالها پیش و الانم پشیمونه از ته قلبش،پس توبشو کرده،بنظر من از بس از بچگی تروما ر ...

توی حرفهاش هم گفت که ناراحتی همسرم برام مهمه گناه و زیاد برام مسئله ایی نیست

من ازین کامنتش برداشت کردم که خودش  و باید خالص کنه برای خداش

اصلا هم نظرات شما رو نخوندم که بخوام نظر بدم

بگم من افتاب مهتاب ندیده بودم باورت میشه.بخدا مال من دنبال چی بود .نمیزاره از در برم بیرون .لعنتی گو ...

از اول اینجوری بود؟؟؟؟

ببین با خواهر و... بقیه ام اینجوره؟

من با شناختی که دارم ازش میدونم اگه من موقیت بهتری داشتم و چیزی ازم نمی‌دونست اصلا آدم گیری نبود..

ببین برای خواهر زاده هاش مثلا میگه درس بخون برو فلان کشور بخون یا خواهرش راحت میره تنها همه جا یه بار بهش گفت شب دیر وقت میرسم میای دنبالم نرفت دنبالش گفت نمیتونم ... با آژانس بیا چیزی نمیشه که...

گفتم خوب برو رو انداخته بهت ببین گفت تو تنها میمونی ... 

فقط با من این جوریه..

خواهرش خواهر زاده هاش برادر زاده هاش لختم می‌گردن اصلا مهم نیست براش....