2777
2789
میفهمم چی میگی.ولی راه داشت.مگه اینکه همسرت خیلی تیز و زرنگ بوده باشه

نه راهی نداشت...

از اول میدونست...

تیز و زرنگی هست.

بقیه ی چیزا رو با تیز و زرنگیش از زیر زبونم کشید بیرون...

ببین مثلا یهو گفت اونی ک قبل عموم بودی باهاش اون کدوم گوریه الان..

یه جوری گفت ک فکر کردم میدونه  در حالی ک اینجوری گفت ک من اعتراف کنم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه راهی نداشت...از اول میدونست... تیز و زرنگی هست.بقیه ی چیزا رو با تیز و زرنگیش از زیر زبونم کشید ب ...

پس بهت یه دستی زده .عجب آدمیه. منم خودم تو زندگیم یه چیز تو همین مایه ها دارم.ولی بعد اینهمه سال و حرصها و فشارهای روانی و جسمی و روحی دیگه رها کردم.خودمو زدم به بی خیالی.ولی از درون نابودم

این با چشم خودش دیده همه چیودیگه از فکر و اینا گذشته..هر چی ام ندیده بود خودم گفتم

خوب ببین چقدر دوستداره با همون شرایطت کنار اومده

عزیزم درسته اذیت میشی اینقدر محدودت میکنه.ولی خودتبا خودت تکرار کن که اگه همسرمم بزاره بیرون برم من تنهایی نمیرم.شاید اینجوری سبکتر شی

خوب ببین چقدر دوستداره با همون شرایطت کنار اومدهعزیزم درسته اذیت میشی اینقدر محدودت میکنه.ولی خودتبا ...

ولی همین که دوستش داره و با شرایط کنار اومده و تا یه بحثی بشه گذشته رو میکشه وسط میدونی چقدر آدم ویران میشه عزیزم.حالا محدودیت ها بماند

پس بهت یه دستی زده .عجب آدمیه. منم خودم تو زندگیم یه چیز تو همین مایه ها دارم.ولی بعد اینهمه سال و ح ...

آره ..

همه چی رو سریع فهمید

ولی من خودم اصلا همچین روحیه ای ندارم...

اصلا تا کسی خودش چیزی نگه بهم نه سوالی میپرسم نه دلم میخواد بدونم...

آره ..همه چی رو سریع فهمید ولی من خودم اصلا همچین روحیه ای ندارم...اصلا تا کسی خودش چیزی نگه بهم نه ...

امثال همسر شما و همسر من مو رو از ماست میکشن.خیلی هم حرفه ای یه دستی میزنن. خلاصه واسه خودشون یه پا کارآگاه هستن.