من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
ولی تو ذهنم خالیه..نمیدونم چی بگمولی یه حس آشوب دارم..دلم میخواد حرف بزنم
عزیزدلم اینجا مجازیه کسی شما رو حقیقی نمشناسه که ترس از بی آبرویی و رسوایی داری،اگه با گفتنش سبک میشی چه اشکال داره بگو تا هم باری از دلت برداشته شه همم راهنماییت کنن دوستان
یادتهههههه.....اون موقع ها میومدم ازش میگفتم... شماها میگفتین دوستت داره بیاد خواستگاری و...تو دلم م ...
اره دقیقا یادمه همه رو ،بعد عشق الله بهش میگفتی این جمله یادم هست بهت گفته بود جواهر نایاب دقیق اسم کاربریت حتی فسنجون پختی براش ببری انگار همین دیروز بود باورت میشه چندسال گذشته
حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
اینو بدون که همه ی اینا از سمت خداست و خدای مهربون واست اینطور خواسته که بهت محبت بشه.پس خداروشکر.پاشو دوش بگیر به خودت برس و با انرژی زندگی کن و یادت نره که اندوه بیجا از سمت شیطان هستش که ناامیدت کنه.خداوند همیشه دوست داره شاد و پر انرژی زندگی کنی🦋
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲