2777
2789
یه دوستی داشتم زندگیش مشابه شما هس،میگف من همه چیز رو با ازمون و خطا یاد گرفتم کسی نبوده که ک یادم ب ...

نه شوهرم اصلا عمدا نمیخواد دلمو بشکنه گاهی چیزی میگه خودش از منم ناراحت تر میشه.. از قصد و با نین تحقیر کردنم نمیگه..

نه اگه آفتاب مهتاب ندیده بودم مطمئنم خیلیییییی اوضاع فرق می‌کرد.. 

الان میزاشت برم هر جا میخوام... آنقدر محدودم نمی‌کرد...

انقدرم خودشو اذیت نمی‌کرد.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواهر اون دوستمون درست میگه که این حالتت بخاطر مصرف قرص جلوگیری هم هست سعی کن خارجیشو گیر بیاری بخور ...

شایدم تاثیر گذاشته اره..

وای اگه بفهمه خیلیییی ناراحت میشه..

من همه رو باز کردم  یختم تو ظرف آدامس که نبینه یه وقت..

اگه ببینه ام نفهمه برای چیه....

شایدم تاثیر گذاشته اره..وای اگه بفهمه خیلیییی ناراحت میشه..من همه رو باز کردم یختم تو ظرف آدامس که ...

فک میکنی نمیفهمه،با این توصیفایی که ازش کردی تا تهش میره که بدونه چی بوده این قرص بعدشم که بفهمه که واویییلللا

منم همینطور کاملا میفهمم چی میگی من وحشت کردم

فکر میکنم اونم مثل خودم سعی میکنه زیاد بهش فکر نکنه ...

ببین مثلا یادم میوفته ک می‌پرسید آخرین بار کی رابطه داشتی باهاش بعد چند وقت دیدیم همو گفت تمومش کردی یا نه؟ گفتم نه...

یعنی ببین چقدر عجیب بوده...

نه شوهرم اصلا عمدا نمیخواد دلمو بشکنه گاهی چیزی میگه خودش از منم ناراحت تر میشه.. از قصد و با نین تح ...

بگم من افتاب مهتاب ندیده بودم باورت میشه.

بخدا مال من دنبال چی بود .

نمیزاره از در برم بیرون .لعنتی گور به گور

نه....من هیچ وقت مستقل و با اعتماد ب نفس نبودم...واقعا نبودم..وگرنه همش دنبال مرد تو زندگیم نبودم .. ...

ببین من یه نگاهی به تاپیک کردم وچون از قبل هم میشناسمت به نظرم شوهرت دوستت داره  ولی ازدواج با تو خیلی بهش غرور داد کسی که چندسال از خودش کوچیکتر هست  وخوشگل هم هست و اینجور عاشقش شده بهش اعتماد بنفس زیادی داد ،بعد اگه یادت باشه قبلا اینجا میگفتن باهاش ازدواج نکن و..به نظرم به شوهرت این حرف زدن که دختر کم سن هست باهات نمی‌مونه این اینجور باهات رفتار می‌کنه که بهشون ثابت کنه اشتباه فکر کردن و تو به اصطلاح مثل یه موم تو دستهای اونی و حرفاش گوش میدی و .....البته اینا فقط حدس من هست شاید اشتباه میکنم 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
بگم من افتاب مهتاب ندیده بودم باورت میشه.بخدا مال من دنبال چی بود .نمیزاره از در برم بیرون .لعنتی گو ...

دقیقا اصن ربطی به اون نداره،

حالا مردایی هستن زناشون بعد ازدواج خیانت میکنن میبخشنش و تو دلشونم میگن ببین زنم چی بوده که مردا خاطرخواهش هستن پس قدرشو بدونم

بگم من افتاب مهتاب ندیده بودم باورت میشه.بخدا مال من دنبال چی بود .نمیزاره از در برم بیرون .لعنتی گو ...

اینو که میگم نمیخام دلت رو خالی کنم یا بدبین ..ولی چیزی که هست کسایی که خودشون اینکاره بودن همیشه ترس اینو دارن که نکنه کارای که خودش با دیگران کردن سر ناموس خودشون بیاد اکثرا این مردا سخت گیر میشن و همش ذهنشون درگیره