2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا عزیزم خیلی گناه داره من خودم‌خیلی پشیمونم خیلی

بخدا منم دوس ندارم میدونی ادم چقدرضربه میبینه اما بهتر اینکه ی بچه تا اخر عمر ترو نفرین کنه عین خود ما

هیچ دلم نمیخواد بچه بدبخت کنم

خدا منو بکشه 

کار منو داری تکرار میکنی 

بچه نداری خوب چرا نمیاری 

منم بچه نداشتم سقط کردم البته اولی رو 

دومی رو که حامله شدم بدنیا اومد ولی ۴۰ روزش بود فوت کرد جلو چشمام میدونی چقدر داغون شدم 

اینقدر استغفار کردم تا ۶ ماه بعدش خدا یه دسته گل بهم داد که الان ۱سال و نیمشه

خیلی پشیمونم که چرا سقط کردم وگرنه الان پسرم‌همبازی داشت

خدا داره امتحانت میکنه شاید دیگه اینبار هیچ وقت مادر نشی

خدا منو بکشه کار منو داری تکرار میکنی بچه نداری خوب چرا نمیاری منم بچه نداشتم سقط کردم البته اولی رو ...

خدا نکنه اتفاق بوده

خدا بهت ببخشه 

انشااله زیر سایتون قد بکشه

ب من باشه هیچوقت بچه‌نمیارم 

از این ب بعدم هم امپول هم دستگاه هم هرچ باشع امتحان میکنم واقعا من همش کار میکنم دلم میخواد ی زندگی خوب بسازم حالا بچه هم نباشه نباشه واقعا

خدا نکنه اتفاق بودهخدا بهت ببخشه انشااله زیر سایتون قد بکشهب من باشه هیچوقت بچه‌نمیارم از این ب بعدم ...

ممنون عزیزم 

من‌درکتون میکنم 

ولی شما هم‌بیشتر فک کنید 

خدا یبار میبخشه . 

باز خدارو شکر خودتون کار میکنید درامد دارین 

من که خانه دار بودم و فقط حقوق شوهرم بود که اصلا بجایی نمیرسید مجبور شدم اینکارو بکنم 

ولی شما میتونیدبرای بچه تون همه چیز تمام باشین بدون اینکه دستتون‌رو جلو کسب دراز کنید .

بچه خیلی خوبه انگار تنها کسی هست که تو دنیا تو رو بدونه هیچ دلیلی دوست داره .

بیشتر فک کن گلم . ایشالله تصمیم درستی بگیری