2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا

من طبیعی زایمان کردم الان که فکر میکنم میگم عجب ادم بلانسبت نفهمی بودم من واسه اینکه شوهرم تو خرج نیوفته اونهمه درد و تحمل کردم در صورتی که مرد وظیفشه آسون ترین روش‌ برای زایمان زنش انتخاب کنه

من طبیعی زایمان کردم الان که فکر میکنم میگم عجب ادم بلانسبت نفهمی بودم من واسه اینکه شوهرم تو خرج نی ...

نه دور از جان 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار

زایمان طبیعی بهتره با دردات گناهاتم ریخته میشه و مهمتر از همه مشکلاتی که بعد از زایمان سزارین هست مثل کمردرد و پادرد و... تو طبیعی نیست یا کمتره تازه شکمو پاره میکنن نوزاد و نمیتونی بغل کنی و همش درد داری.. خارجیا فقط طبیعی زایمان میکنن مگر در شرایط خاص

عزیزم پول بده سزارین اختیاری انجام بده زایمان طبیعی بزرگترین ظلمیه که در حق خانم ها شده

عوارض سزارین وحشتناک گلم

مادرم ماماس میگه اگه کسی بگه سزارین به فکر جیبش وگرنه سزارین اصلا خوب نیست و طبیعی خیلی بهتره 

اگرم مجبور شی سزارین کنی بعد زایمان باید حداقل ۴۰ روز استراحت مطلق باشی البته در اون صورتم عوارض داره اما کمتره