2777
2789

کاملا بی دلیل

مهربونی من زبان زد بود

مامان بابامم ب شدتتتت دستشون تو خیره و قلبشون پاکه

اما وجدان من اصلا اسوده نیست دیگ مث قبل قلب پاکی ندارم خیلییییییییی ناراحتم خیلییییییی 

باید چیکار کنم تا مثل قبل بشم

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

قلب مهربون قشنگترین دارایی دنیاست که انثال تو دارنش

به هیچ وجه از دستش نده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی فقط اعتمادو حتما از دست دادی 

یه کسی بهت طلمز کرده باعث بی اعنمادیت شده

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چجوری شدی مگه

مثلا غبطه میخورم ب زندگی بقیه

وقتی ک مشکلات دیگران رو میفهمم مث قبل ناراحت نمیشم . مثل قبل ب بقیه کمک نمیکنم

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

ای بابا....چرا همه اینجوری شدن؟ هر سال داریم بیشتر و بیشتر اخلاقیات و معنویات مون رو از دست میدیم ! ...

اگ بدونی چقدر دوست دارم برگردم ب قبل

هنوزم سعی میکنم ادم خوبی باشم ولی یجورایی دیگ حس میکنم نمی ارزه ب دیگران محبت کنی

خوبی فقط اعتمادو حتما از دست دادی یه کسی بهت طلمز کرده باعث بی اعنمادیت شده

اره خیلی نارو خوردم از اطرافیان

پدر مادرمم همینجور 

هیچوقت جواب خوبی هامونو ندیدیم چ از طرف خدا چه بنده خدا

فقط روز ب روز ب مشکلات زندگیمون اضافه شد

مثلا غبطه میخورم ب زندگی بقیهوقتی ک مشکلات دیگران رو میفهمم مث قبل ناراحت نمیشم . مثل قبل ب بقیه کمک ...

منم جدیدا تصمیم گرفتم با هر کسی مثل خودش باشم... کسی باهام مهربون باشه باهاش خوبم امان از کسی که بخواد زیرو رو بکشه برام حرومزاده بازی در بیاره میشم ی ادم بدتر از خودش با ی ذات بد تر از خودش... 

اگ بدونی چقدر دوست دارم برگردم ب قبلهنوزم سعی میکنم ادم خوبی باشم ولی یجورایی دیگ حس میکنم نمی ارزه ...

محبت زیادی نکن ...اما تو خط و خال بدجنسا هم نرو ...حسادت و بخل و خساست و حرص و ...پاک کن از وجودت ...اگر در مسیرش قراربگیری تا تهش میری همه وجودت الوده میشه ! رها باش...رها و ازاد...به اطرافیان نگاه نکن ...ولشون کن به حال خودشون بزار مث کرم تو هم بلولن ، تو زندگیتو کن و نشو یکی لنگه ی خودشون

اره خیلی نارو خوردم از اطرافیانپدر مادرمم همینجور هیچوقت جواب خوبی هامونو ندیدیم چ از طرف خدا چه بند ...

خودمم همینطور 

اتفاقا پدرمادرمنم مثل تو اند ولی از اینکه کار خوب میکنن خوشحالن 

خدا هم بهشون میده تو مشکلات هم خیلی قوی هستن 

اما من نه دلیلشم اینه که گیر یه خانواده شوهر گره دار افتادم منم همش تو کارم گره میفته

دلیل اینکه نمیتونم خوب باشم اینه که شوهرم نمیزاره 

باورت نمیشه اول ازدواج ازش میخواستم خمس بده نمیداد ولی انقدر رو حجاب حساسه که تعصباتش منو خفه کرده 

منم میگم خدا منی که انقدر برات همه کار کردم گیر همچین ادمایی افتادم به هیچ جا خم نرسیدم 

اونایز که همش اهل دوز و کلک بودن همه جا رسیدن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منم جدیدا تصمیم گرفتم با هر کسی مثل خودش باشم... کسی باهام مهربون باشه باهاش خوبم امان از کسی که بخو ...

دقیقا منم میخوام همینجور بشم

ادما دیگ ظرفیت محبت رو ندارن تو این زمونه ب کسی خوبی کنی فک میکنه احمقی و میتونه ازت سواستفاده کنه

اره خیلی نارو خوردم از اطرافیانپدر مادرمم همینجور هیچوقت جواب خوبی هامونو ندیدیم چ از طرف خدا چه بند ...

من خیلی وقته از اطرافیان دست شستم ....خیلی مردم وقیح شدن و بی شرم و حیا! ولشون کردم چون مثل خودشون الوده میشم اگر باهاشون هم کاسه بشم ، گاهی مجبوری ببینیشون و تلفن شون رو جواب بدی اما هرگز غرق شون نمیشم هرگز جدی شون نمی گیرم وگرنه تا چشم باز کنی میبینی شدی لنگه خودشون

دقیقا منم میخوام همینجور بشمادما دیگ ظرفیت محبت رو ندارن تو این زمونه ب کسی خوبی کنی فک میکنه احمقی ...

دقیقا... من خودم ی ادم مهربون احمقی بودم که یادم میوفته حالم از خودم بهم میخوره... با چه کسایی خوب بودم اخرش چی از اب در اومدن... الان فقط تلافی میکنم کوچک ترین کاری بکنن که اذیت بشم دلشون اتش میزنم اتفاقا از این اخلاقمم ناراحت نیستم