2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم اینجورین😐😐😐زنگ زدم بهش میگم شم چی بذارم چیا میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 50 پست

من یه بار بهش زنگ زدم که چی بزارم هی گزینه های مختلف گفت گفتم این الان نمی پزه، این دیر شده، اینو خونه ندارم وسیله اش رو .. بعدش گفت خب پس چیزی به ذهنمون نمی رسه موقع اومدن غذا بگیر بیار.. 

نگو همکارش هم کنارش بوده. 

هنوز که هنوزه میگه گاهی میاد میگه زم فلانی زنگ زد چی بزارم بعدش انداخت گردن شوهرش غذا رو..‌ 

خب از اول بگو حاضری بخر.. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم وقتی توانایی درست کردن این غذا هارو داری چرا املت درست کنی حالا درسته ادم بعضی اوقات نمیتونه و ...

ن بابا هر روز هیمنه 😂😂من حگصلم. نیمشه ک. هر روز غذای جور واجور بذارم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من یه بار بهش زنگ زدم که چی بزارم هی گزینه های مختلف گفت گفتم این الان نمی پزه، این دیر شده، اینو خو ...

😂😂😂من غذای بیرون به معدم. نمیسازه وگرنه همین کارو میکردم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

شوهر منم همینه حتما باید غذا مجلسی باشه وگرنه میگه این آشغالا چیه درست کردی

تازه باید دگرشم کلی مخلفات باشه نوشابه تگری با یخ حتنا هم. مشکی پر گاز با ترشی مخلوط

سالاد 

سس

رب انار 

سبزی

لیمو ترب پیاز 😂😂

به جز این تو خونه چه کار دیگه ای داری

هیچی کلا حوصله ندارم همش بی حالم بیدار میشم میرم. تو گوشی نهایت یه دور تو خووه گشت بزنم یه خوراکی بیارم بخورم باز بشینم نمیدونم چرا اینجوریم

مثلا رفتم چند تا تیکه ظرف شستم. اومدم نشستم جوری بی حال شدم ک انگار کوه کندم😐خیلی بی حالم بدنم ضعف داره

شوهر من الان شیفته زنگ زده واسه فردا ناهار دستور داده.....بخدا شوهر کم خور نعمته😂😂😂

ن من دوس دارم شوهر شکمو اما به شرطی ک رو دور اشپزی باشم یوقتا برای خودمم حال ندارم یه نیم رو بپژم

افرین به شوهرتون به خودش میگه من این همه کار کنم اخرش بیا تخم مرغ بخورم

😂😂😂اره قدر خودشو میدونه اما کلا برنامهدهمینه تو خونمون شکم اهمیت بالایی داره

شاید مشکل دارید برید دکتر

اره مطمعنم یه چیزی هست کم خومی شدید و این جیزا

چون زیر چشمم جدیدا کبود شده