2777
2789

بچه م  خیلی بد غذاس  به پروتئین گاوی حساسیت داشت 

تا یک سالگیش نباید بخوره ،بدن ضعیفی داره 

لطفا چند نمونه غذا بهم بگید ذخیره داشته باشم 

بعضی وقتها از بس چیزی نمیخوره سر در گم میشم یادم میره چی باید براش درست کنم 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

بچه منم چون یبوست خیلیییی شدید داشت قبلا ازترسم فقط غذاهای آبکی دادم قطره آهن ندادم شیرشو رقیق میکردم الان خیلی لاغره رشد خوبی نداره یسالو دوماهس

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
بچه منم چون یبوست خیلیییی شدید داشت قبلا ازترسم فقط غذاهای آبکی دادم قطره آهن ندادم شیرشو رقیق میکرد ...

قد و وزنش چنده 

من برعکس شکمش زیادی کار می کرد 

قدش ۷۳ وزنش ۸

خیلی کمه😭

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قد و وزنش چنده من برعکس شکمش زیادی کار می کرد قدش ۷۳ وزنش ۸خیلی کمه😭

بچه منم دقیقا همینه چند ماهه رو هشت کیلو استپ کرده

بچه منم دقیقا همینه چند ماهه رو هشت کیلو استپ کرده

دیدیه چقدر دلمون کباب میسه براشون 

من تا سه ماهگی تپلی بود اینقدر دلم برا اون‌موقعش تنگ شده‌ 

آخه من چون میدونم اذیت بوده بیشتر غصه م میاد

دیدیه چقدر دلمون کباب میسه براشون من تا سه ماهگی تپلی بود اینقدر دلم برا اون‌موقعش تنگ شده‌ آخه من چ ...

آره دخترمنم تا 6ماه که شیرخودمو میخورد تپلی بود ماشالله همه میگفتن بنظرم چشم خورد یهویی نه شیرخورد نه خوب غذا خورد همه گوشتش ریخت 4ماهش بود7کیلوبود الان 14ماهس 8کیلوعه

آره دخترمنم تا 6ماه که شیرخودمو میخورد تپلی بود ماشالله همه میگفتن بنظرم چشم خورد یهویی نه شیرخورد ن ...

من سه ماهش بود ۵۶۰۰ بود با شیر خودم 

نمیدونم والله چی بگم ما یه شب یه خدا نشناس اومد دم در خونمون دعوا داد و هوار سر بچه ها منم ترسیدم شیرم حالت بریدگی پیدا کرد 

حس میکنم بچه م اون شیر رو خورد مریض شد 

بخدا اگه به خاطر اون باشه خود خدا بگه ببخش هم نمی بخشم 

من سه ماهش بود ۵۶۰۰ بود با شیر خودم نمیدونم والله چی بگم ما یه شب یه خدا نشناس اومد دم در خونمون دعو ...

انشالله که راهشو پیدا کنیم بازم تپلی بشن یادمه اون موقع ها قطره زیتوکید میداد دکتردخترم شاید بازم بخرم ازش

من سه ماهش بود ۵۶۰۰ بود با شیر خودم نمیدونم والله چی بگم ما یه شب یه خدا نشناس اومد دم در خونمون دعو ...

الان باتری گوشیم کمه بعدا با صحبت میکنیم دوس داشتی آیدی تل یاروبیکا بده هرروز هماهنگ باشیم

انشالله که راهشو پیدا کنیم بازم تپلی بشن یادمه اون موقع ها قطره زیتوکید میداد دکتردخترم شاید بازم بخ ...

ان شاءالله 

دکترش یه هفته نبودش امروز خواستیم ببریم که گفت فقط بینارهای اورژانسی 

به امید خدا فردا پس فردا میبرم 

باید سرچ کنم ببینم چه قطره ایه

الان باتری گوشیم کمه بعدا با صحبت میکنیم دوس داشتی آیدی تل یاروبیکا بده هرروز هماهنگ باشیم

باشه عزیزم 

منم تا خوابه برم بخوایم 

شبا خیلی شیر میخوره

حتما مینویسم عشقم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓