2777
2789
عنوان

لاغری

90 بازدید | 13 پست

بچه ها بیایین بهم انگیزه بدیم

من خودم ۱۰۵کیلوبودم البته ناگفته نمونه باردار بودم

و الان بچم۱۰ماهشه۳۰کیلو اومدم پایین با رژیم و باید۵کیلودیگه بیام پایین و ناگفته نمونه من رژیممو وسطا ول کردم وگرنه این۵کیلوام میومدم پایین ک خسه شدم گفتم ولکن تاکی رژیم حسرت ی پفک یا چیپس یا شکلات کاکائویی ب دلم مونده بود ک ول کردم و خوردم والان باز از شنبس ک شروع کردم با کم خوری و کالری شماری و رعایت کردن شما بگین چ میکنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط کم خوری و اینا میکنم قرص کروم خریدم که میل به شیرینی ام کم بشه چون همش چای میریزم اینارو میخورم

من روخودم انقد کار کردم ک

منم مثه ت عاشق شیرینی جات بودم و هسم ولی الان چایی بدون قندو خالی میخورم یا اگه خیلی هوس کنم روزی ی دونه شکلات کاکائویی میخورم چون عاشق کاکائوام و هوس کنم باز روزی ی دونه شیرینی میخورم ینی اینارو تقسیم میکنم روزی ی دونه همشو ت ی روز نمیخورم چون کالریشون بالاس

اره دو هفته هست رژیم دارم ۳ تا کم کردم. ۵ تا. مونده.

من رژیممو ول کررم دوماه رو ی وزن موندم ن کم میشدم ن زیاد ولی خو یازم رعایت میکردم ولی ن انچنان ک دیدم اسجور نمیشه باز با اراده شروع کردم وزنم بیاد پاینن