2777
2789
عنوان

زشتی واژن و ترس از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 73 پست

خداییش چطوری اونجارودیدمیزنین؟۲۴ساعته توشلواره تازه ازش انتظارقیافه ی خوبم دارین؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم قبل ازدواج زیاد به این چیزا فکر میکردم اونقد که فکر میکنی واسه مردا مهم نیست ، پسر خوب رو رد نکن 

بعد از ازدواجتم اگه دوست داشت عمل کن یا تزریق اینا بکن 

ولی خودتم وزن اضافه کنی فکر کنم واژن هم تپلتر شه

هیچ مردی به زشت و زیبایی اندام خصوصی خودش فکر نمیکنه. شما چرا درگیرشی؟ فکر کردی اونا میکاپ و جراحی کردن؟ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
قسمتی از بدنتهجدی ندیدیش؟

نه والا با اون دقتی که ببینم زشته یا نه

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
عزیزماینا جواب نمیدن اصلا درمانی وجود نداره برا حلش چون رنگ مربوط به ژن درون بدنه و ژن هیچوقت تغییر ...

لیزر مو؟ لیزر چی 

اگه لیزر موهای زائد منظورته میرم و واقعا اثر داشت یکم ولی خب لابیاها سیاهه