2777
2789
عنوان

زشتی واژن و ترس از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 73 پست
من عاشق اسم توام ولی گفته بودی اسم مستعارته

مرسی اره

ولی بدون خیلیا عمل کردن گفتن پشیمون شدیم

چون خیلیییی درد داشته

یا کلا جراحی ناموفق بوده

میتونی از راهکارای طب سنتی استفاده کنی

راحت یواشکی بی دردسر و سریع

لیزر مو؟ لیزر چی اگه لیزر موهای زائد منظورته میرم و واقعا اثر داشت یکم ولی خب لابیاها سیاهه

اره مو

واسه اکثر همینه حالا بخاطر لباس زیر تنگ هم خیلی باعث تیرگی میشه

هرچندساعت یکم در بیار بزار ازاد باشه میتونی سفیداب بزنی اسکراب بزنی کم کم بهتر میشه ایزر هم قطع‌نکنی و سمت ژیلت نری لوسیون بدن هم بزن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا از اون دسته مردا باشه ک دوس داره نمی‌دونم حس بدی میگیرم انگار شوهرم بگه عمل کن

اگه مردی واقعا دوستت داشته باشه نمیگه مطمئن باش

من سزارین شدم همیشه میگفتم چه بد که رد بخیه روی شکمم مونده یه مدت روم نمیشد همسرم شکممو ببینه اما برخورد خوب همسرم باعث شد متوجه بشم مردا اون طوری که ما خیال میکنیم فلان چیز براشون مهمه نیستن

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
واییی منم این مشکلو دارم اعتماد بع نفسمو نابود کردههه

فک کنم مال همه همینه🥲 یه دوست دارم خیلی لاغره و اونجاش زشته یبار داشت لباس عوض می‌کرد دیدم ولی واسش مهم نیست دورشم پر کیس خفن 

یاد اون میفتم باز یکم آروم میشم چون فک کنم مال همه همینه تقریبا ولی خب من دلم نیخواست بی نقص باشم

وقتی میریم دست شویی😂

چقدبدنت انعطاف پذیره تودسشویی اونقدخم میشه که بشه حتی رنگ لابیاروهم تشخیص داد😂بیخیال سخت نگیر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید